Video

MasterChef: Η Σπυριδούλα απαίτησε να κάτσει στο σκαμπό της Εύας (vid)

MasterChef: Η Σπυριδούλα απαίτησε να κάτσει στο σκαμπό της Εύας (vid)
Η Σπυριδούλα είναι ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο του MasterChef 3 και με μία της ατάκα κατάφερε να γίνει πάλι θέμα συζήτησης.

Το φετινό MasterChef θα έλεγε κανείς ότι έχει περισσότερα στοιχεία reality. Το έχουμε καταλάβει από την αρχή του φετινού κύκλου. Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς… Συχνά πυκνά οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής απασχολούν τα media με τις δηλώσεις τους. Πρόσωπο των ημερών η Σπυριδούλα, η οποία έχει κάνει σαφές με τη στάση της και τις δηλώσεις της ότι δεν συμπαθεί την Εύα.

Ο Πάνος προσφέρθηκε να σηκωθεί ο ίδιος, αλλά η Σπυριδούλα ήθελε το σκαμπό που καθόταν η Εύα. Η ομαδική δοκιμασία στη Γαλλία τελείωσε και οι παίκτες του MasterChef επέστρεψαν στην Ελλάδα! Κόκκινοι και μπλε οδηγήθηκαν στο “συμβούλιο” προκειμένου να ακούσουν την κριτική των τριών σεφ και στη συνέχεια να μάθουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας.

Από τα επεισόδια του MasterChef που έχουμε παρακολουθήσει, είναι γνωστό ότι πάντα κάποιοι παίκτες κάθονται στα σκαμπό και άλλοι είναι όρθιοι. Στο χθεσινό επεισόδιο όμως έγινε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Η Σπυριδούλα ζήτησε να κάτσει, συγκεκριμένα, στη θέση της Εύας γιατί, όπως είπε η ίδια, την πονούσε λίγο η μέση της. Ο Πάνος προσφέρθηκε να της δώσει τη δική του θέση, όμως, η Σπυριδούλα φάνηκε πως ήθελε το συγκεκριμένο σκαμπό που καθόταν η Εύα.

Όσα δεν ξέρουμε για την Σπυριδούλα του MasterChef

Ο πατέρας  της Σπυριδούλας, μίλησε στο περιοδικό YouWeekly, για την έκπληξη που ένιωσε όταν είδε την κόρη του στην τηλεόραση, αλλά και για τη γνωριμία με τον μέλλοντα γαμπρό του.

«Ήταν από μικρή εθισμένη με την κουζίνα. Ήταν ο χώρος που μεγάλωνε». Ένα ήσυχο παιδί σε γενικές γραμμές, με δημιουργικές ανησυχίες ωστόσο, έκανε τα πρώτα της μαγειρικά πειράματα από μικρή. «Είχε πάντα ανησυχίες και της άρεσε να δημιουργεί. Είναι πολύ εργατική», λέει ο κύριος Λευτέρης δίχως να μπορεί να κρύψει την υπερηφάνεια για την κόρη του.

Η Σπυριδούλα από μικρή ήθελε να γίνει σεφ αλλά και αεροσυνοδός. Τελικά, η νεαρή παίκτρια επέλεξε να φορέσει την ποδιά της μαγειρικής και τώρα πια ονειρεύεται να γίνει η πρώτη Ελληνίδα σεφ. Ακολούθησε αυτόν τον δρόμο, πήγε σε σχολή και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το αντικείμενο, ενώ εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται στον χώρο της εστίασης σαν επαγγελματίας. «Ήμουν πάντα σίγουρος για εκείνη, αν και ποτέ δεν ανησύχησα για κανένα μου παιδί. Έχει βρει τον δρόμο της, ό,τι μου έλεγε από μικρή το έχει καταφέρει. Το όνειρό της πιστεύω ότι πηγαίνει σε καλό δρόμο», λέει ο Λευτέρης Καραμπουτάκης για την κόρη του.

«Μου κρατούσε για έκπληξη ότι θα πάει στο “MasterChef”!»

Μπορεί η Σπυριδούλα να έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και τους εμπιστεύεται, αλλά όπως λέει ο πατέρας της μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήξερε ότι η κόρη του θα έπαιρνε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.  «Το έμαθα τη μέρα που μπήκε, μου το κρατούσε για έκπληξη», λέει χαρακτηριστικά εκείνος και συμπληρώνει: «Από τη μέρα που μπήκε στο σπίτι μέχρι σήμερα, έχουμε μιλήσει 2-3 φορές. Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι πως είναι καλά στην υγεία της». Και παρά το γεγονός πως δεν έχουν συχνή επικοινωνία, πιστεύει στο όνειρό της και της έχει εμπιστοσύνη πιστεύοντας πως θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, όπως έχει πει η ίδια μέσα από το παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments