Video

MasterChef spoiler: Η Σπυριδούλα έφτασε τον Κουτσόπουλο στα όρια του (vid)

MasterChef spoiler: Η Σπυριδούλα έφτασε τον Κουτσόπουλο στα όρια του (vid)
MasterChef spoiler: Η Σπυριδούλα κατάφερε να εκνευρίσει μέχρι και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MasterChef spoiler: Η Σπυριδούλα είναι η παίκτρια που έχει κερδίσει πολλές αντιπάθειες στο φετινό διαγωνισμό μαγειρικής. Η στάση της με ορισμένους παίκτες δεν είναι η καλύτερη. Παράλληλα πολλοί της χρεώνουν αλαζονική συμπεριφορά.

Στην πρόσφατη ομαδική δοκιμασία ήταν ανάμεσα στους ηττημένους με αποτέλεσμα να πάρει μέρος στον αγώνα ασυλίας. Τις τελευταίες εβδομάδες η παίκτρια από τον Βόλο έχει αρχίσει να γκρινιάζει υπερβολικά. Αυτό δεν έχει μείνει ασχολίαστο από τους άλλους διαγωνιζόμενους του reality μαγειρικής.

View this post on Instagram

Απόψε στις 21:00, ένας παίκτης της χαμένης κόκκινης ομάδας, θα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. @starchanneltv #MasterChefGR #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler: Στα όρια του και ο Κουτσόπουλος

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν δείξει μια συμπάθια στην Σπυριδούλα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο μέντορας της παίκτριας συνηθίζει να αντιμετωπίζει με χιούμορ την παίκτρια του, αλλά αυτή τη φορά έφτασε και αυτός στα όρια του.

Στην δοκιμασία για την ασυλία η Σπυριδούλα άρχισε την γκρίνια γιατί δεν μπορούσε να καθαρίσει τα στρείδια. Ο γνωστός σεφ δεν άντεξε και της είπε “Η δουλειά σου είναι να ανοίγεις στρείδια και όχι να γκρινιάζεις”. Μάλιστα επανέλαβε την ίδια πρόταση άλλες τέσσερις φορές.

Στη συνέχεια η παίκτρια άκουσε τον μέντορα της και συνέχιζε να κάνει τη δουλειά της χωρίς να λέει πολλές κουβέντες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments