Video

Survivor spoiler: Τσακωμοί και εντάσεις στο reality επιβίωσης (vid)

Survivor spoiler: Τσακωμοί και εντάσεις στο reality επιβίωσης (vid)
Survivor spoiler: Για άλλη μια φορά το αγώνισμα έφερε τσακωμούς ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων.

Survivor spoiler: Το παιχνίδι επιβίωσης εκτός από πολλές ανατροπές έχει και αρκετούς τσακωμούς. Από τότε που οι δυο ομάδες έγιναν ανάμεικτες οι εντάσεις είναι συχνό φαινόμενο.

Ειδικότερα στα αγωνίσματα που οι παλμοί είναι ανεβασμένοι. Κάτι τέτοιο έγινε και στο πρόσφατο παιχνίδι επάθλου ανάμεσα στην άσπρη και την μαύρη ομάδα.

Η παρεξήγηση ξεκίνησε όταν ο  Γιουσούφ σε έντονο ύφος ρώτησε τον Ατακάν γιατί κοιτάει συνέχεια τον πάγκο του. Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να κρυφακούσει αυτά που λένε.

View this post on Instagram

Let the game begin!🔥 … Δείτε live το επεισόδιο με το link στο bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler: Άναψαν τα αίματα

Ο Ατακάν από την πλευρά του δεν άφησε ασχολίαστα όλα όσα του είπε ο συμπατριώτης τους και τελικά άρχισαν να μιλάνε για τις βολές που έριξαν.

“Όλο με εμάς ασχολείσαι…..πήγαινε λίγο στον πάγκο σου”, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο τσακωμός. Με την παρέμβαση τον ψυχραιμότερων το θέμα λύθηκε χωρίς να υπάρχουν άλλα παρατράγουδα.

Μένει να δούμε πως θα συμπεριφέρονται οι παίκτες σε λίγο καιρό. Άσπρη και μαύρη ομάδα θα γίνουν ένα και θα πρέπει να ζήσουν στην ίδια παραλία. Αυτό σημαίνει πως από εδώ και πέρα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments