Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (19/4/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (19/4/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (19/4/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, καλή η διπλωματία, όμως αν δεν δείξεις τις διαθέσεις σου (δολοφονικές, ερωτικές, προειδοποιητικές) άμεσα, μην περιμένεις χαΐρι σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, εργασία και χαρά υφίστανται μόνο στη περίπτωση που εξασφαλίσεις πως δεν θα φλυαρούν όλοι/ες ακατάπαυστα πάνω απʼ το κεφάλι σου όταν δουλεύεις. Και πως το εξασφαλίζουμε αυτό είπαμε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν νιώθεις ευάλωτος/η, παραπονεμένος/η ή έστω ζαλισμένος/η από την ένταση της καθημερινότητας τότε δεν είναι χαζό να πεις «Ναι.» σε προτάσεις για εξόδους ή να κάνεις υπερωρίες; Η λέξη ΗΡΕΜΙΑ σου λέει τίποτα; Αυτό είναι που χρειάζεσαι σήμερα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (19/4/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε, κι εσύ, αστρολογικά μιλώντας πάντα, είσαι ένας/μια μεγάλος/η γάτος/γάτα. Προσπάθησε να κατευθύνεις το σημερινό επικοινωνιακό σου κρεσέντο κάνοντας χρήσιμες κουβέντες και να αντλώντας πληροφορίες από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σου φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κουτσομπολιό απαγορεύεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πριν από μερικά χρόνια είχε βγει ένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή που είχε γίνει διάσημο. Λευκή οθόνη, μύγες να περνούν αριστερά δεξιά και ο χρήστης χειρίζεται μια μυγοσκοτώστρα και χτυπάει μύγες. Που κολλάει αυτό; Σκέψου το μυαλό σου σαν μια λευκή οθόνη, ακανόνιστες και χωρίς ειρμό σκέψεις και αναμνήσεις να περνούν σαν μύγες και εσύ να προσπαθείς να τις πιάσεις… Καλή σου μέρα Παρθένε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απορροφούσες όλους τους συναισθηματικούς σου κραδασμούς και θα σκεφτόσουν και μια πιπεράτη ιστορία για ποιο λόγο εξαφανίστηκες χθες βράδυ από όλους και όλα … Όμως δεν είναι φυσιολογικές οι συνθήκες και η παραδοχή πως έχεις κορεστεί από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά μάλλον σε κρατάει στη κόψη του ξυραφιού και σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι γνώριμη για ένα/μια Σκορπιό η αίσθηση της πλήρους αποστασιοποίησης από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του. Σαν να χτίζεις ένα αδιαπέραστο τοίχος και να παρατηρείς τα πάντα από απόσταση. Αν σου συμβαίνει αυτό σήμερα, καλύτερα να το εξαντλήσεις στον εργασιακό σου χώρο παρά στην επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (19/4/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, η επικοινωνία με τους/τις ανωτέρους και τους/τις συναδέλφους σου έχουν γνωρίσει και πιο θερμές μέρες. Αφού όλοι/ες είναι έτοιμοι/ες να αρπαχτούν με το παραμικρό, δεν θα ήταν ανόητο να δώσεις εσύ την αφορμή;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δεν θα είσαι παρών/παρούσα σε ό,τι συμβαίνει. Θα είσαι κάπου αλλού. Ίσως θα ονειροπολείς, ίσως έχεις κανονίσει το ρεπό σου και θα πιείς ένα καφέ κάπου που το μάτι σου θα βλέπει ορίζοντα ή ακόμη και να βουτήξεις στις αναμνήσεις εποχών που δεν είχες τόσα άγχη στο κεφάλι σου. Είναι υγεία να ξεφεύγει ο νους σου που και που. Μην τον προβληματίσεις πάλι σήμερα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πριν οτιδήποτε άλλο, μια ερώτηση: έχεις ερωτικό σύντροφο (και sex buddy μας κάνει) για να ξεδίνεις σεξουαλικά την ένταση σου; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε όλα είναι μια χαρά και ξέρεις τι να κάνεις σήμερα. Αν η απάντηση είναι αρνητική ο αστρολόγος σου θα δείξει κατανόηση και θα σε συγχωρέσει αν καταφύγεις σε υποκατάστατα (σοκολάτα, junk food, δακρύβρεχτες ταινίες) για να ξεδώσεις τη συναισθηματική σου πείνα.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments