Αθλητισμός

Βρουσάι: Οι Άγιαξ, Φέγενορντ και Αϊντχόφεν τον έχουν στις λίστες τους

Βρουσάι: Οι Άγιαξ, Φέγενορντ και Αϊντχόφεν τον έχουν στις λίστες τους
Άγιαξ, Φέγενορντ και Αϊντχόφεν θέλουν τον Μάριο Βρουσάι, σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ.

Οι Ολλανδοί μεταδίδουν πως και οι τρεις μεγάλοι του ποδοσφαίρου τους, Άγιαξ, Φέγενορντ και Αϊντόφεν θέλουν τον Βρουσάι. Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός που παίζει δανεικός στη Βίλεμ από τον Ολυμπιακό έχει στο ολλανδικό πρωτάθλημα 4 γκολ και 5 ασίστ σε 12 ματς.

Τονίζεται πως η Βίλεμ θα τον αγοράσει και μετά θα τον πουλήσει λογικά. Φέτος στο σύνολο ο Μάριος Βρουσάι έχει 19 ματς με 5 γκολ και 7 ασίστ.

Ο Βρουσάι βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα η εφημερίδα «O Jogo» έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα, μιας και υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ στο πρωτοσέλιδό της.

Να θυμίσουμε ότι ο Βρουσάι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Βίλεμ, κάτι που έχει αναγκάσει αρκετές ομάδες να έχουν κινήσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Ποιος είναι ο Μάριος Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι (2 Ιουλίου 1998) είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής αλβανικής καταγωγής. Αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής .

Έκανε το ντεμπούτο του στη Super League με τον Ολυμπιακό στις 16 Απριλίου 2018 σε ένα παιχνίδι με την Κέρκυρα. [1] Ο Βρούσαϊ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Καραϊσκάκη στο 78ο λεπτό του αγώνα, ως η τρίτη αλλαγή του προσωρινού προπονητή του Ολυμπιακού Χρήστου Κόντη και αντικατέστησε τον Βέλγο διεθνή Κέβιν Μιράλας.

Εννέα λεπτά αργότερα, σημείωσε το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας,ύστερα από ασίστ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Είχε άλλες 3 συμμετοχές στη Super League ως το τέλος της σεζόν και θεωρήθηκε ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ακαδημίας της ομάδας.

Στις 9 Αυγούστου 2018, έκανε το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό αγώνα κατά τη διάρκεια του τρίτου προκριματικού γύρου του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της ΦΚ Λουκέρνης . Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 4-0 έναντιον της ελβετικής ομάδας στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το πρώτο σκέλος του γύρου και ο Βρουσάι αγωνίστηκε στα τελευταία 12 λεπτά του αγώνα.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2019, σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με μακρινό σουτ, το πρώτο του Ολυμπιακού στη νίκη με 1-2 εναντίον του Άρη Αβάτου στο γήπεδο της Ξάνθης για τον τελευταίο αγώνα της Φάσης Ομίλων του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Ελλάδας 2018-19 .

Βίλεμ ΙΙ (δανεισμός)

Στις 17 Ιανουαρίου 2019, η ολλανδική Βίλεμ ΙΙ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βρουσάι, ως δανεικό για 1,5 χρόνο. Παράλληλα, έχει το δικαίωμα της αγοράς του παίχτη, έπειτα από το τέλος της περιόδου δανεισμού.[2]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments