Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Είπε “όχι” στην Ουντινέζε για Καμαρά

Ολυμπιακός: Είπε “όχι” στην Ουντινέζε για Καμαρά
Ο Ολυμπιακός απέρριψε μεγάλη πρόταση της Ουντινέζε για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός έφερε το περασμένο καλοκαίρι τον Μαντί Καμαρά στη χώρα μας. Τότε λίγοι γνώριζαν τον νεαρό χαφ που τελικά εξελίχθηκε σε εξαιρετική λύση.

Ο Αφρικανός μέσος αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Πέδρο Μαρτίνς. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Κατά καιρούς πολλές ομάδες από την Ευρώπη έχουν βρεθεί στον Πειραιά προκειμένου να παρακολουθήσουν τον 22χρονο μέσο από κοντά. Στο παρελθόν, το όνομα του Καμαρά έχει “παίξει” στο ρεπορτάζ ομάδων όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μίλαν.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Καμαρά θα είναι η επόμενη μεγάλη πώληση του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό θα γίνει μόνο με μεγάλο ποσό.

Ολυμπιακός: Το πρώτο “όχι” για Καμαρά

Μια από τις ομάδες που δεν είχε ακουστεί για τον διεθνή μέσο ήταν η Ουντινέζε. Ωστόσο η Ιταλική ομάδα ήταν αυτή που έδειξε το πιο ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή” η Ουντινέζε όχι μόνο έκανε μια επαφή με τον Ολυμπιακό, αλλά κατέθεσε και επίσημη πρόταση. Αυτή έφτανε τα 11 εκατομμύρια ευρώ και δεν έγινε αποδεκτή.

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ενημερώσει τους Ιταλούς πως θα μπουν στη διαδικασία των συζητήσεων για ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως ο Καμαρά μπορεί να φέρει περισσότερα χρήματα, ειδικότερα αν έχει καλή παρουσία στο Κόπα Άφρικα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments