Μedia

Kit Harington: Παραλίγο να χάσει τον…ανδρισμό του στα γυρίσματα του Game Of Thrones

Kit Harington: Παραλίγο να χάσει τον…ανδρισμό του στα γυρίσματα του Game Of Thrones
O Kit Harington προχώρησε σε μια πικάντικη λεπτομέρεια από τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της 8ης σεζόν του Game Of Thrones.

O Kit Harington συνεχίζει από την πρώτη σεζόν να είναι μέσα στους πρωταγωνιστές του Game Of Thrones. Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο στον μαγικό κόσμο του George R.R. Martin.

Πριν λίγες ημέρες προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της κορυφαίας σειράς. Σε αυτό παρακολουθούμε τις προσπάθειες του John Snow να μαζέψει στρατό προκειμένου να νικήσει τους Whitewallkers.

Παράλληλα, έχει τις πρώτες του επαφές με δράκους. Για την ακρίβεια πρώτη φορά στην σειρά τον βλέπουμε να κάνει βόλτα με έναν από τους δράκους της Khaleesi.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2 more sleeps. #GameofThrones

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις

Kit Harington: Το ατύχημα που θέλει να ξεχάσει

Φυσικά, ο γνωστός ηθοποιός δεν ανέβηκε πάνω σε έναν πραγματικό δράκο. Για την ανάγκες της παραγωγής υπήρχε ένας μεταλικός δράκος που έκανε απότομες κινήσεις. Με την βοήθεια του CGI είδαμε το εκπληκτικό αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

Ωστόσο φαίνεται ότι αυτό το γύρισμα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για τον Βρετανό. Ο ίδιος αποκάλυψε πως τα γενετικά του όργανα είχαν παγιδευτεί μέσα στον μηχανικό δράκο. “Δεν είχα τον χρόνο ούτε να φωνάξω stop”, ήταν τα λόγια του.

Με αρκετά χαμόγελα ο Kit Harington διαβεβαίωσε τους φανς του ότι δεν αποκόμισε κάποιο πρόβλημα στην ευαίσθητη περιοχή του από αυτή την σκηνή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments