Μedia

MasterChef spoiler: Ο Πάνος αποκάλυψε το γούρι του

MasterChef spoiler: Ο Πάνος αποκάλυψε το γούρι του
MasterChef spoiler: Ο Πάνος έχει ένα ιδιαίτερο γούρι και το έδωσε στην Σπυριδούλα για να της φέρει τύχη.

MasterChef spoiler: Το χθεσινό επεισόδιο περιελάμβανε αποχώρηση από το reality μαγειρικής. Η Σπυριδούλα έδωσε τη μάχη της με την Εύα για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Η παίκτρια από τον Βόλο ήταν αυτή που έκανε καλύτερο πιάτο από την συμπαίκτρια της και εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική 9αδα του reality μαγειρικής.

Πριν από αυτό είχαμε μια μεγάλη αποκάλυψη. Αυτή ήρθε από τον Πάνο που έδειξε στην Σπυριδούλα ποιο είναι το γούρι του στον διαγωνισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι παίκτες που συνεχίζουν στο #MasterChefGR είναι 9. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

MasterChef spoiler: Το μαγικό κουτάλι του Πάνου

Το γούρι του Πάνου είναι ένα κουτάλι. Μάλιστα, το έδωσε στην Σπυριδούλα για να της φέρει τύχη και να είναι αυτή που θα επιστρέψει στο σπίτι.

“Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό να μοιράζεις τα πράγματά σου, ειδικά αν πιστεύεις ότι αυτά είναι καλότυχα ή τα αγαπάς ή είσαι συναισθηματικά δεμένος», δήλωσε ο Πάνος στην κάμερα για το κουτάλι το οποίο και του φέρνει τύχη, κατά την παραμονή του στο MasterChef.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όλα έτοιμα για τη δοκιμασία ασυλίας και ο @scontizas εξηγεί στην χαμένη ομάδα όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του Πάνου να δώσει το γούρι του στην Σπυριδούλα. Οι δυο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά και όπως τονίζουν οι ίδιοι ταιριάζουν μαγειρικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments