Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
O ΠΑΟΚ είναι ξανά πρωταθλητής και στην Θεσσαλονίκη επικρατεί πανδαιμόνιο.

Η στιγμή που περίμενε ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του έχει φτάσει. Απομένουν ελάχιστα λεπτά για την λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και η Θεσσαλονίκη έχει ήδη πάρει φωτιά.

Ο “δικέφαλος” του Βορά επιστρέφει στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 34 χρόνια και η Τούμπα φάνταζε μικρή για να χωρέσει τον λαό της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Βάζει φωτιά στην Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες κόσμους έχουν μαζευτεί στον Λευκό Πύργο και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης. Όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και γίνει η απονομή, ο κόσμος θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Αυτοί που βρίσκονται στην Τούμπα θα γίνουν ένα με αυτούς που είναι στο κέντρο της πόλης και η Θεσσαλονίκη θα γίνει ένα μεγάλο γήπεδο για να χωρέσει τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ήδη τα πανηγύρια έχουν ξεκινήσει και η νύχτα αναμένεται να είναι μεγάλη για την συμπρωτεύουσα που βλέπει μια ομάδα της να κατακτά το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

Οι φίλοι των “ασπρόμαυρων” θα έχουν την ευκαιρία να βγουν ξανά στους δρόμους σε περίπτωση που η ομάδα τους κατακτήσει και το Κύπελλο σε λίγες ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments