Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0
Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Λεβαδειακό με 5-0 και μετά από 34 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μπήκε αλλαγή και αποθεώθηκε ο Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στον Λεβαδεικό για να πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί να τον βόλευε και η ισοπαλία, αλλά οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου ήθελαν να το κάνουν με εμφατικό τρόπο.

Ο “δικέφαλος” επικράτησε με 5-0 επί του υποβιβασμένου Λεβαδειακού και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια αναμονής.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν πως το παιχνίδι θα είναι ένα ατελείωτο party. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σακχόφ άνοιξε το σκορ και έβαλε φωτιά στις κερκίδες. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ από την άσπρη βούλα.

Η όμορφη στιγμή με τον Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κι άλλο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Μάτος, όμως ο Πέλκας νικήθηκε από τον Μπάγιτς στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν πάτησαν φρένο στο δεύτερο ημίχρονο. Μία με τον Βαρέλα (53’) μία (60’) με τον Σάκφχοφ, που βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά κι άλλη μια με τον Σβιντέρσκι διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Στο 90ο λεπτό σημειώθηκε η ομορφότερη στιγμή του αγώνα. Ο τραυματίας Αντελίνο Βιεϊρίνια πέρασε στην θέση του Πέλκα και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 6-7 μήνες. Έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας περιμένει τους παίκτες της ομάδας ένα ανοιχτό πούλμαν με προορισμό τον Λευκό Πύργο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments