Μedia

MasterChef: H πρώτη ανάρτηση της Εύας μετά την αποχώρηση της

MasterChef: H πρώτη ανάρτηση της Εύας μετά την αποχώρηση της
Η Εύα αποχώρησε από το MasterChef για δεύτερη φορά και είπε αντίο στον διαγωνισμό με ένα τραγούδι.

MasterChef: Με μια αποχώρηση από τον διαγωνισμό έκλεισε η εβδομάδα στο reality μαγειρικής. Η Εύα με την Σπυριδούλα μονομάχησαν με την δεύτερη να είναι αυτή που κέρδισε την παραμονή της.

Η Εύα αποχώρησε από το παιχνίδι για δεύτερη φορά. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν από τους πρώτους που είχαν αποχωρήσει στον φετινό κύκλο. Ωστόσο πήρε την δεύτερη ευκαιρία και την ψήφο των συμπαικτών της. Θυμίζουμε ότι οι κριτές είχαν αφήσει στην κρίση των παικτών ποιος θα επιστρέψει και εκείνοι επέλεξαν την Εύα.

View this post on Instagram

Η Εύα είναι αυτή που αποχωρεί από το #MasterChefGR απόψε. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Το αντίο της Εύας

Παρά το γεγονός πως η Εύα ήταν η εκλεκτή των παικτών, δεν είδε να υπάρχει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο της. Ορισμένοι από τους συμπαίκτες της, την είχαν μόνιμα στο στόχαστρο. Αυτό μάλιστα είχε σχολιαστεί έντονα από την ίδια μπροστά στις κάμερες.

Στην πρόσφατη ομαδική δοκιμασία είδε την Σπυριδούλα να αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνη ήταν η αιτία της ήττας. Η νεαρή μαγείρισσα επέστρεψε στο σπίτι της και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η Εύα επέλεξε να ανεβάσει ένα τραγούδι των Linkin Park με τίτλο “In The End”. Με αυτό τον τρόπο ήθελε να δείξει ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει οριστικά για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments