Μedia

Survivor: Αποχωρεί από το πρόγραμμα ο Σάκης Τανιμανίδης

Survivor: Αποχωρεί από το πρόγραμμα ο Σάκης Τανιμανίδης
Το Survivor που προβάλλεται τώρα φέρεται να είναι το τελευταίο με τον Σάκη Τανιμανίδη σε ρόλο παρουσιαστή.

Το Survivor επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση πριν από λίγα χρόνια. Η μεγάλη του επιτυχία έκανε τον ΣΚΑΪ να γυρίσει τρεις κύκλους του δημοφιλούς reality επιβίωσης.

Στα χρόνια που το παιχνίδι παίζει στις οθόνες μας, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει τον ρόλο του παρουσιαστή. Ωστόσο οι φετινές χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τον έχουν κάνει να θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα γίνει και τέταρτο Survivor, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα και αν γίνει ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα συμμετάσχει.

View this post on Instagram

Ο @sakiswp και η μαύρη ομάδα κέρδισαν στο αποψινό “Πες το Αλλιώς” … For more link in bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor: Ο φευγάτος Σάκης Τανιμανίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Από την πλευρά τους στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί του.

Οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές παραμένουν εξαιρετικές. Το ΣΚΑΪ πιστεύει ότι ο Τανιμανίδης εξακολουθεί να είναι αγαπητό πρόσωπο και δεν φταίει εκείνος για την πτώση του Survivor.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ήδη μιλάει με το κανάλι για το επόμενο βήμα τους. Αυτό περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός άλλου προγράμματος που έρχεται στην Ελληνική τηλεόραση.

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων με την ονομασία “BOOM”. Ο παίκτης καλείται να απαντήσει σε μια ερώτηση, αν είναι σωστή μπορεί να κόψει το ένα καλώδιο για να μην εκραγεί η βόμβα. Ο στόχος είναι να μπορέσουν οι διαγωνιζόμενοι να κόψουν όλα τα καλώδια πριν τελειώσει ο χρόνος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει προβληθεί στο παρελθόν σε Αμερική, Γαλλία και Ουγγαρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments