Video

MasterChef spoiler: Το Star βάζει στον πάγο το reality μαγειρικής (vid)

MasterChef spoiler: Το Star βάζει στον πάγο το reality μαγειρικής (vid)
MasterChef spoiler: Τα σχέδια του Star για το μέλλον του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το reality μαγειρικής είναι ο αδιαμφισβήτητος “Βασιλιάς” της τηλεθέασης. Το Star βλέπει τα νούμερα του σε υψηλά επίπεδα και θέλει αυτό να συνεχιστεί.

Οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ήδη πάρει το “ΟΚ” για να επανέλθει το MasterChef και μετά τον κύκλο που προβάλλεται αυτή την περίοδο.

Στο κανάλι της Κηφισίας γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα αγαπημένο πρόγραμμα, ωστόσο δεν θέλουν να το “κάψουν” από την υπερβολική προβολή του.

View this post on Instagram

Μήπως τώρα οι κριτές βλέπουν το στοίχημα με άλλο μάτι; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

Σύμφωνα με την “Realnews” το MasterChef δεν πρόκειται να επιστρέψει στο δεύτερο μισό του 2019. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο 2020 προκειμένου να υπάρξει μια περίοδος ξεκούρασης του τηλεοπτικού κοινού.

MasterChef spoiler: Ποιος θα πάρει τη θέση του

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόθεση του Star είναι να βάλει στη θέση του MasterChef ένα άλλο reality. Πρόκειται για την Φάρμα που έχει προβληθεί και στο παρελθόν στην Ελληνική τηλεόραση.

Για το συγκεκριμένο reality είχε δείξει ενδιαφέρον και ο ANT1,αλλά τελικά τα σχέδια δεν προχώρησαν. Την προηγούμενη φορά που η Φάρμα έπαιξε στην Ελλάδα ήταν για λογαριασμό του mega.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments