Ελλάδα

Μαφία των φυλακών: Δολοφονία ο θάνατος του συνεργού του αρχηγού της

Μαφία των φυλακών: Δολοφονία ο θάνατος του συνεργού του αρχηγού της
Δολοφονία ήταν τελικά ο θάνατος ενός ακόμη κρατουμένου που εμπλέκεται στη μαφία των φυλακών, του Αλβανού Τούσα Μπαντιόλ.

Ο Τούσα Μπαντιόλ, ο οποίος πέθανε στις 27 Ιανουαρίου και ο οποίος είναι συνεργός του αρχηγού στη μαφία των φυλακών, είχε αρχικά εκτιμηθεί ότι είχε πεθάνει από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Τελικά, τόσο ιατροδικαστική εξέταση όσο και οι τοξικολογικές έδειξαν ότι ο θάνατός του προήλθε από στραγγαλισμό.

Πρόκειται για τον 33χρονο, ο οποίος είχε δώσει καταφύγιο στους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά την ανθρωποκτονία του 52χρονου ποινικολόγου.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον αρχηγό της μαφίας των φυλακών προκειμένου να αποδοθεί η εγκληματική ενέργεια στον Αριστείδη Φλώρο. Ο 33χρονος ανήκε στην ομάδα του «Κλόντι». Ο ιατροδικαστής έστειλε το πόρισμα στον ανακριτή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για άτομο που «χρεώνονταν» από την ΕΛ.ΑΣ. στον αρχηγό της αλβανικής «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού, «Κλόντι». Όπως διαπιστώνεται από τις συνομιλίες, ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών «Κλόντι» επεδίωξε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του Μπαντιόλ παρουσιάζοντάς τον ως αποτέλεσμα δηλητηρίασης, με δράστη τον έγκλειστο για την υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο. Μάλιστα, φέρεται να επεδίωξε επικοινωνίες με δημοσιογράφους ούτως ώστε το σενάριό του να «παίξει» στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με όσα ο «Κλόντι» έλεγε σε συνομιλητές του, ο Μπαντιόλ δηλητηριάστηκε με την ίδια ουσία με την οποία προ μηνών είχαν προσπαθήσει να δηλητηριάσουν και τον ίδιο. «Φωτογράφιζε» μάλιστα ως ηθικό αυτουργό της εναντίον του απόπειρας τον Φλώρο και προέβαλλε τον ισχυρισμό ότι η απόπειρα εις βάρος του απετράπη όταν ένας κουρδικής καταγωγής Ιρακινός έγκλειστος βρήκε και του παρέδωσε το δηλητήριο. Οι αστυνομικοί θεωρούν τον Ιρακινό συνεργό του «Κλόντι» και εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για τους ισχυρισμούς του Αλβανού βαρυποινίτη σχετικά με την απόπειρα δηλητηρίασής του.

Τώρα, οι Αρχές είναι υποχρεωμένες να εξετάσουν όλα τα σενάρια ακόμη και η δολοφονία αυτή να είναι κατ’ εντολή του αρχηγού της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Το σχέδιο της απόδρασης

Ο Μπαντιόλ φέρεται να είχε σχεδιάσει την απόδραση πρωταγωνιστών της μαφίας των φυλακών κατά την διάρκεια της δίκης τους στο Εφετείο. Μάλιστα σε διαμέρισμα που διατηρούσε στον Νέο Κόσμο είχε βρεθεί ένα μικρό οπλοστάσιο καθώς και αστυνομικές στολές.

Η απόδραση θα γινόταν όταν ο Αλβανός κακοποιός θα δικαζόταν για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου (που πλέον είναι προφυλακισμένος για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού) στην Πεντέλη. Ξαφνικά στο δικαστήριο θα πάθαινε κρίση, την οποία θα του προκαλούσε κάποιο σκεύασμα, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί θα τον περίμεναν οι δυο συνεργοί του ντυμένοι αστυνομικοί, θα εκτελούσαν εν ψυχρώ τους φρουρούς του βαρυποινίτη και θα τον έπαιρναν μέσα από τα χέρια τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments