Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανασύρθηκε νεκρός άντρας από τον Θερμαϊκό

Θεσσαλονίκη: Ανασύρθηκε νεκρός άντρας από τον Θερμαϊκό
Θεσσαλονίκη: Τη σορό του άτυχου 41χρονου εντόπισε στον Θερμαϊκό άλλος ψαράς.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας από τη θαλάσσια περιοχή του Μεγάρου Μουσικής στη Θεσσαλονίκη ένας 41χρονος άνδρας, ερασιτέχνης αλιέας. Ο άνδρας ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος του λιμενικού, το οποίο ειδοποιήθηκε από την αστυνομία στην οποία είχε αρχικά απευθυνθεί ένας άλλος ερασιτέχνης ψαράς που εντόπισε το πτώμα του άντρα.

Ο 41χρονος,, όπως αναφέρει το voria.gr, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ. Παπανικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε 4χρονο προσφυγόπουλο

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μεταλλική πόρτα έπεσε πάνω σε 4χρονο προσφυγόπουλο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής στα Βρασνά στη Θεσσαλονίκη. Όπως έκανε γνωστό το ΕΚΑΒ, το άτυχο αγοράκι παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, φέρεται να έπαιζε με συνομήλικούς του σε εξωτερικό χώρο και κάποια στιγμή φαίνεται πως κρεμάστηκε από συρόμενη μεταλλική πόρτα.

Εκτιμάται ότι από τη πίεση που άσκησε το προσφυγόπουλο στην πόρτα αυτή αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να το τραυματίσει θανάσιμα. Κατά πληροφορίες, το αγοράκι διέμενε με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο της περιοχής της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ερευνώνται από τις Αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments