Μedia

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα θα διεκδικήσει το αυτοκίνητο

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα θα διεκδικήσει το αυτοκίνητο
Survivor spoiler: Έγινε γνωστό ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό αγώνισμα (22/4) και θα διεκδικήσει το αυτοκίνητο.

Survivor spoiler: Το reality επιβίωσης επιστρέφει απόψε με αγώνισμα με έπαθλο ένα αυτοκίνητο. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν και αυτή που θα κερδίσει θα πάει στο παιχνίδι με τα χρώματα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν δοθεί πέντε αυτοκίνητα αυτοκίνητα. Τα έχουν πάρει κατά σειρά οι Τόνι, Σουντέ, Σαμπριέ, Κυριάκος και Ελπίδα.

View this post on Instagram

@sakiswp και @giorgoslianos.official συμμετείχαν στον αποψινό ποδοσφαιρικό αγώνα απέναντι στους survivors για πρώτη φορά 💥 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler: Η μπίλια έκατσε στο “άσπρο”

Όπως σε κάθε αγώνισμα, έτσι και σήμερα έγινε γνωστό ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άσπροι θα επικρατήσουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες από την ομάδα της Σεντά θα παίξουν μεταξύ τους για το ποιος θα είναι αυτός που θα επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο με ένα αυτοκίνητο.

Survivor Spoiler: Αποχωρεί από το πρόγραμμα ο Σάκης Τανιμανίδης

Στα χρόνια που το παιχνίδι παίζει στις οθόνες μας, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει τον ρόλο του παρουσιαστή. Ωστόσο οι φετινές χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τον έχουν κάνει να θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα γίνει και τέταρτο Survivor, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα και αν γίνει ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα συμμετάσχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments