Μedia

Survivor: Το ερωτικό τραγούδι του Ατακάν για την Δαλάκα (vid)

Survivor: Το ερωτικό τραγούδι του Ατακάν για την Δαλάκα (vid)
Survivor: Ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται πως εξελίσσεται στον Άγιο Δομίνικο με πρωταγωνιστές τον Ατακάν και την Κατερίνα Δαλάκα.

Στο φετινό Survivor δεν θα μπορούσε να λείπει ένας μεγάλος έρωτας. Μάλιστα στον τωρινό κύκλο αυτός δεν έχει κοιτάξει σύνορα.

Οι φήμες θέλουν τον Ατακάν και την Κατερίνα Δαλάκα να είναι τρελά ερωτευμένοι. Λίγο τα γελάκια, λίγο τα τρυφερά τετ α τετ στην καλύβα δεν ήθελε πολύ για να βγει η φήμη.

View this post on Instagram

Let the party begin 😉🎉😯 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor: Το τραγούδι που δείχνει πολλά

Στο πρόσφατο επεισόδιο προβλήθηκε το party της ένωσης. Εκεί οι παίκτες ανέβηκαν στην σκηνή για να πουν ένα τραγούδι. Ο Ατακάν όχι μόνο τραγούδησε, αλλά της αφιέρωσε ένα ερωτικό κομμάτι.

Το βλέμματα τους είναι μέσα στην τρυφερότητα, ενώ από τον τρόπο με την οποίο οι συμπαίκτες τους γελούσαν, φαίνεται πως όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι ανάμεσα τους.

Οι γυναίκες του Survivor 2019 τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Δεν έλειψαν όμως και τα σχόλια. Η Seda, η Sude και η Busra κάθισαν μαζί και… έβγαλαν τα φτυάρια για την εμφάνιση των Ελληνίδων.

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς. Που υπήρχε μια σκοτεινή οικογένεια», ήταν τα σχόλια που έκαναν οι τρεις Τουρκάλες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments