Video

Survivor 2019: Οι Τουρκάλες παίκτριες “έθαψαν” το στυλ των Ελληνίδων (vid)

Survivor 2019: Οι Τουρκάλες παίκτριες “έθαψαν” το στυλ των Ελληνίδων (vid)
Survivor 2019: Βγήκαν τα... φτυάρια στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων. Οι Τουρκάλες παίκτριες έστησαν στον τοίχο τις Ελληνίδες για τις στιλιστικές τους επιλογές.

Το Survivor 2019 έφτασε στην ώρα της ένωσης των δύο ομάδων και όλοι οι παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι, πλύθηκαν, έβαλαν τα καλά τους ρούχα και μαζεύτηκαν σε έναν υπέροχο χώρο, όπου και πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά. Οι παίκτριες ήταν εντυπωσιακές, οι άντρες παίκτες γοητευτικοί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Ωστόσο, πριν δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει η βραδιά, ο παρουσιαστής τους είπε πώς είχε μια μεγάλη έκπληξη. Μία… ζυγαριά! Σημείωσε ωστόσο ότι δεν θα ζύγιζε όλους τους παίκτες ούτε τα κορίτσια, αφού δεν ήθελε να τα φέρει σε δύσκολη θέση, λέγοντας με χιούμορ: «τις γυναίκες δεν τις ρωτάνε την ηλικία και τα κιλά τους».

Όταν οι παίκτες ανέβηκαν στη ζυγαριά, έμεναν με το στόμα ανοιχτό, αφού δεν πίστευαν πώς έχουν χάσει τόσα κιλά. Για τα αγόρια αυτό δεν είναι και τόσο καλό, αφού συνειδητοποιούν πώς η μυϊκή τους μάζα έχει μειωθεί πολύ.

Οι γυναίκες του Survivor 2019 τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Δεν έλειψαν όμως και τα σχόλια. Η Seda, η Sude και η Busra κάθισαν μαζί και… έβγαλαν τα φτυάρια για την εμφάνιση των Ελληνίδων.

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς. Που υπήρχε μια σκοτεινή οικογένεια», ήταν τα σχόλια που έκαναν οι τρεις Τουρκάλες.

Survivor 2019: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments