Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: Τη Μεγάλη Τετάρτη η κλήρωση για τα 2,2 εκατομμύρια

ΤΖΟΚΕΡ: Τη Μεγάλη Τετάρτη η κλήρωση για τα 2,2 εκατομμύρια
Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως τη Μεγάλη Τετάρτη.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ (αριθμός 2012) θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 24/4/19 και η κατάθεση των δελτίων μπορεί να γίνει μέχρι στις 21:30 το βράδυ της ίδιας μέρας. Ο τυχερός ή οι τυχεροί αναμένεται να μοιραστούν πάνω από 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ (αριθμός 2011), η οποία μοίραζε τουλάχιστον 1,8 εκατ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας, «εκτοξεύοντας» το ποσό που θα μοιράσει τη Μεγάλη Τετάρτη.

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε την Κυριακή, η κληρωτίδα ήταν οι: 4, 6, 16, 27, 28 και ΤΖΟΚΕΡ: 18. Σημειώνεται ότι στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ βρέθηκαν τέσσερα επιτυχημένα δελτία που κερδίζουν το ποσό των 20.177.81 ευρώ.

Συστήματα συνδυασμών στο ΤΖΟΚΕΡ

Τα συστήματα Συνδυασμών στο ΤΖΟΚΕΡ προσφέρουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε τις επιλογές σας σε 2 έως και 5 περιοχές του δελτίου. Το ποσοστό επιτυχίας εξαρτάται από τον αριθμό των ζητουμένων που θα επαληθευτούν σε κάθε περιοχή το οποίο θα είναι 100% εφόσον επαληθευτούν τα ζητούμενα κάθε περιοχής. Τα ζητούμενα συμπληρώνονται στο πεδίο «Κωδικοί» κάθε περιοχής.

Η συμμετοχή με Σύστημα Συνδυασμών Πλήρους Ανάπτυξης είναι πάντα της μορφής ΑΧΒ ή ΑΧΒΧΓ ή ΑΧΒΧΓΧΔ ή ΑΧΒΧΓΧΔΧΕ και γίνεται με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Η επιλογή αριθμών 1 έως 20 (ΤΖΟΚΕΡ), γίνεται υποχρεωτικά μόνο στην περιοχή Α
  2. Σε κάθε Σύστημα Συνδυασμών θα πρέπει το άθροισμα των ζητουμένων σε όλες τις συμπληρωμένες περιοχές να είναι 5 (παιχνίδι ΤΖΟΚΕΡ 5 από 45)
  3. Σε κάθε περιοχή από το πεδίο των 45 αριθμών, συμπληρώνονται διαφορετικοί αριθμοί. Οι υπόλοιπες περιοχές πέρα των περιοχών ανάπτυξης του συστήματος μένουν υποχρεωτικά κενές.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments