Μedia

Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα επάθλου
Survivor spoiler: Διέρρευσε ποια ομάδα θα κάνει το 1-0 στα παιχνίδια επάθλου.

Survivor spoiler: Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα συνεχίζεται για τους διαγωνιζόμενους. Συγκεκριμένα θα γίνουν δυο αγωνίσματα και αυτό γιατί το reality θα έχει διακοπή για την Μεγάλη Εβδομάδα.

Οι ομάδες θα παίξουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης που θα προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες. Μάλιστα, θα φτάσουν σε σημείο να παίξουν μέχρι και ξύλο.

View this post on Instagram

🔥Exclusive Stuff🔥 Στο αποψινό επεισόδιο οι τόνοι ανεβαίνουν και κάποιοι παίκτες θα βγουν εκτός εαυτού! Η συνέχεια στις 20:50, στον @skaitv.gr! Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με το link στο bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR #NewEpisode #Tonight

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα θα κάνει το 1-0

Από το τρέιλερ φαίνεται πως αυτή τη φορά το έπαθλο θα είναι το καλύτερο που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Μετά τα αυτοκίνητα φυσικά που η παραγωγή τα μοιράζει το ένα μετά το άλλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η “άσπρη” ομάδα έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανατροπή.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, θα γίνει και δεύτερο αγώνισμα. Για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση για το ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη στο νέο παιχνίδι που θα προβληθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments