Μedia

Χρύσπα: Μίλησε για τον σύζυγο της στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” (vid)

Χρύσπα: Μίλησε για τον σύζυγο της στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” (vid)
Η Χρύσπα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" και την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Χρύσπα είναι μια από τις γυναίκες που δεν έχουν πρόβλημα να μιλήσουν ανοιχτά για τη ζωή τους. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί στην αποψινή συνέντευξη της τραγουδίστριας στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μιλάει στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” για την γνωριμία της με το σύζυγο της. Η Χρύσπα είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Νικολάου για περίπου μια δεκαετία.

Χρύσπα: Δέκα χρόνια με το σύζυγο της

Σε παλιότερη συνέντευξη της, η Χρύσπα είχε αποκαλύψει πως είναι η σχέση της με τον σύζυγο γης μετά από δέκα χρόνια γάμου.

“Είναι μια εμπειρία που δεν είχα ποτέ. Η καθημερινότητα δίνει τα… πατήματα και το πώς θα κινείσαι. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να φροντίζω η καθημερινότητα μου να είναι όσο πιο ξεκούραστη κι ευχάριστη στο τέλος, για να μην υπάρχει ένταση μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μεταφέρει στον άλλο την αρνητική σκέψη.

Αυτό που βιώνω αυτή τη στιγμή δεν είναι ακριβώς έρωτας, είναι περισσότερο αγάπη, είναι ένα άλλο επίπεδο, πρωτόγνωρο, δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω, να το ονομάσω. Είμαι ένα με το σύζυγο μου και μεγαλώνουμε μαζί.”, παράλληλα τόνισε πως ο άντρας της έχει συνηθίσει τα μάτια άλλων στην γυναίκα του. “Μετά από τόσα χρόνια νομίζω ότι είναι δεδομένο, ότι δεν έχει πρόβλημα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments