Πολιτική

Απίστευτη ανάρτηση Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο

Απίστευτη ανάρτηση Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο
Επίθεση στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για τον διορισμό του σε προσωποπαγή θέση, με τις ευεργετικές διατάξεις για ΑμεΑ.

Επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει», έγραψε σε αρχική του ανάρτηση στο Twitter ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Η ανάρτησή του προκάλεσε την αντίδραση Πολάκη που έγραψε στο Facebook:

«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες».

Δείτε το Tweet του Στέλιου Κυμπουρόπουλου:

Και εδώ την απάντηση του Παύλου Πολάκη:

Ο Στ. Κυμπουρόπουλος, σε ηλικία 14 μηνών διαγνώστηκε με νωτιαία μυική ατροφία. Αφού αποφοίτησε ως αριστούχος από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και πήρε μεταπτυχιακό, το 2016 απέκτησε ειδικότητα στην ψυχιατρική και από τότε εργάζεται ως επιμελητής Β’ στο νοσοκομείο Αττικόν, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος να προσληφθεί ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments