Video

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Είναι τρελό το που ήμασταν και που είμαστε”

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Είναι τρελό το που ήμασταν και που είμαστε”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε την πρώτη σειρά των playoffs και το... απίστευτο ταξίδι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί το Μιλγουόκι στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ με αντίπαλο τους Μπόστον Σέλτικς και πλέον το ταβάνι είναι ο ουρανός, στο απίστευτο όπως το χαρακτήρισε ταξίδι.

«Είναι τρελό, θυμάμαι την πρώτη μας σειρά των playoffs με το Σικάγο, αλλά το πού ήμασταν και το πού είμαστε… είναι ένα απίστευτο ταξίδι, πιστεύω ότι η ομάδα έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο να μας σπρώξει μπροστά και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την στιγμή.

Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε αυτό την φάση και ελπίζω να γίνεται καλύτερο κάθε μέρα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.

Σημαίνει πολλά αυτό που έχουμε πετύχει. Είμαι έξι χρόνια στην λίγκα και το να κερδίσουμε την πρώτη μας σειρά playoffs με αυτό το γκρουπ είναι απίστευτο. Πιστεύω ότι παίζουμε σπουδαία, είμαστε ενωμένοι όλη την σειρά.

Ακόμα και όταν είχαμε δυσκολίες και όταν μας πίεσαν και πήραν το προβάδισμα, ενώ εμείς δεν παίζαμε στο καλύτερο μας επίπεδο ήμασταν ικανοί να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να πιέζουμε και νιώθω καλά που κερδίσαμε την σειρά όλοι μαζί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments