Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι πανέμορφες γυναίκες των παικτών με την κούπα αγκαλιά (pic)

ΠΑΟΚ: Οι πανέμορφες γυναίκες των παικτών με την κούπα αγκαλιά (pic)
Οι γυναίκες των παικτών του ΠΑΟΚ σήκωσαν κι εκείνες το πρωτάθλημα με καμάρι.

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής και η φιέστα που στήθηκε την Κυριακή έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ήταν εντυπωσιακή, με σκηνοθεσία χολιγουντιανή, με συγκινητικές στιγμές και στιγμές αποθέωσης για τους παίκτες, τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας.

Εκεί ήταν και οι οικογένειες των παικτών, γυναίκες και παιδιά. Μάλιστα, οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών άρπαξαν την κούπα και φωτογραφήθηκαν κάτω από το σήμα της ομάδας και την επιγραφή “Πρωταθλητής Ελλάδος”.

ΠΑΟΚ: Φαντασμαγορική η φιέστα στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ ζει την μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του. Μετά από 34 χρόνια ο “δικέφαλος του βορά” είναι και πάλι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα.

Οι “ασπρόμαυροι” επικράτησαν του Λεβαδειακού με 5-0 και εξασφάλισαν και μαθηματικά την επιστροφή στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό το πρωτάθλημα το περίμεναν γενιές και γενιές οπαδών του ΠΑΟΚ και η γιορτή πρέπει να είναι ανάλογη της μεγάλης προσμονής που υπάρχει.

ΠΑΟΚ: Φιέστα στα πρότυπα της Ευρώπης

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δούλεψαν πυρετωδώς προκειμένου να ετοιμάσουν μια γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλο τον κόσμο της ομάδας. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό η Τούμπα φόρεσε τα γιορτινά της.

Στο κέντρο του γηπέδου στήθηκε ένας διάδρομος και μια οθόνη. Όλοι οι παίκτες βγαίνουν από τα αποδυτήρια και περπατάνε μέχρι το χορτάρι, κάτω από αποθέωση από τους “ασπρόμαυρους” οπαδούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments