Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τα ποστ γεμάτα νόημα λίγο πριν τον χωρισμό (pics)

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τα ποστ γεμάτα νόημα λίγο πριν τον χωρισμό (pics)
Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης δεν είναι πια μαζί. Λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση για το διαζύγιο τους, είχαν κάνει αναρτήσεις γεμάτες... νόημα.

Το βράδυ πριν την ανακοίνωση για το διαζύγιο τους ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου, η Σίσσυ Χρηστίδου βρισκόταν με την οικογένειά της στο πατρικό της στην Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε μια ανάρτηση γεμάτη νόημα.

«Να ερωτευτείτε τον εαυτό σας. Να αφοσιωθείτε στο μονοπάτι της βαθιάς… επούλωσης. Να ερωτευτείτε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας με υπομονή και σεβασμό στο δικό σας ταξίδι».

Την ίδια ώρα, πάντως και η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τα… γεμάτα νόημα δικά της ποστ. Η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να είναι με τους δικούς της ανθρώπους και πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία να κρατάει το χέρι προφανώς της μαμάς της και έγραψε: «Home 🏠 #FeelsLikeEaster».

Ενώ λίγο αργότερα «ανέβασε» story μία φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Να νηστέψετε από τον φθόνο, την κακία, το μίσος, την υποκρισία, το ψέμα, τη ρουφιανιά, την προδοσία. Αυτά σταύρωσαν τον Χριστό! Ούτε το τυρί, ούτε τα αβγά, ούτε το λάδι…».

Δείτε και το ποστ του Θοδωρή Μαραντίνη:

Το διαζύγιο των Μαραντίνη – Χρηστίδου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στους δικούς τους ανθρώπους, όσο και στους… φανς τους. Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν στα προφίλ τους για τη στεναχώρια τους με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments