Μedia

Survivor spoiler: Αγωνία στη “μαύρη” ομάδα – Παίκτης σωριάζεται στο έδαφος (vid)

Survivor spoiler: Αγωνία στη “μαύρη” ομάδα – Παίκτης σωριάζεται στο έδαφος (vid)
Survivor spoiler: "Κόκκινο" χτυπάει η αγωνία απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης. Ένας από τους παίκτες της μαύρης ομάδας θα λιποθυμήσει μπροστά στους συμπαίκτες του. Δεν θα λείψουν και οι εντάσεις.

Survivor spoiler: Με ένα απρόσμενο γεγονός θα έρθουν αντιμέτωποι οι παίκτες της μαύρης ομάδας στο reality επιβίωσης. Ένας από τους συμμετέχοντες στο φετινό κύκλο του παιχνιδιού, όπως βλέπουμε και στο trailer, σωριάζεται στην παραλία μπροστά στα έντρομα μάτια των συμπαικτών του. Επικρατεί πανικός και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο.

Survivor spoiler: Ο λόγος για τον Ατακάν, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει τις αισθήσεις του. Ο Τούρκος παίκτης είχε λιποθυμήσει σε έναν από τους αγώνες για τις προμήθειες στα τέλη Μαρτίου. Η ομάδα του είχε κερδίσει το έπαθλο και την ώρα που όλοι πανηγύριζαν, ο Ατακάν σωριάστηκε στο έδαφος. Οι συμπαίκτες του δεν είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί. Αμέσως φώναξαν το γιατρό. Όλοι είχαν μαζευτεί από πάνω του προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν.

Ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ένας από τους Τούρκους παίκτες ανέφερε πως πιθανότατα του έπεσε η πίεση και γι΄ αυτό κατέρρευσε. Τότε η Κατερίνα Δαλάκα είχε ανησυχήσει πάρα πολύ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει τον θαυμασμό της για τον συμπαίκτη της. Έτσι και στο αποψινό επεισόδιο, που η αρχηγός της μαύρης ομάδας φωνάζει με αγωνία τον γιατρό, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Ατακάν που είναι πεσμένος στο έδαφος.

Survivor spoiler: Από το σημερινό επεισόδιο ωστόσο δεν θα λείψουν και οι εντάσεις, αλλά και το αγώνισμα για ένα έπαθλο.

Αίσθηση έχει προκαλέσει και ο καβγάς ανάμεσα στον Γιουσούφ και τον Χικμέτ. Οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και ο χώρος του αγωνίσματος στο Survivor μετατράπηκε σε ρινγκ. Ο χθεσινός αγώνας είχε έπαθλο φαγητό. Γιουσούφ και Χικμέτ έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως ο Χικμέτ αποδείχθηκε πιο εύστοχος και πήρε τον πόντο για την ομάδα του. Ο τρόπος που πανηγύρισε εκνεύρισε πάρα πολύ τον Γιουσούφ, ο οποίος του πέρασε τον κρίκο που κρατούσε στο χέρι… κολάρο και τον τραυμάτισε στη μύτη. Ο Χικμέτ αντέδρασε άμεσα και βούτηξε από τον λαιμό τον Γιουσούφ. Οι υπόλοιποι παίκτες που διατήρησαν την ψυχραιμία τους, προσπάθησαν να κρατήσουν τους δύο άνδρες τον έναν μακριά από τον άλλο.

Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί σταμάτησε τον αγώνα και ενημέρωσε τους δυο παίκτες πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται λόγω της άσχημης συμπεριφοράς τους και πως πρέπει να μεταφερθούν εκτός στίβου μάχης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments