Πολιτική

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Απίθανη η πασχαλινή-ευχετήρια κάρτα του

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Απίθανη η πασχαλινή-ευχετήρια κάρτα του
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε τις πασχαλινές ευχές του σε φίλους και γνωστούς χρησιμοποιώντας μία απίθανη κάρτα.

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέλεξε να στείλει τις ευχές του με έναν πραγματικά απίθανο τρόπο. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χρησιμοποίησε το σήμα κατατεθέν του που δεν είναι άλλο από το… μουστάκι. Στην πασχαλινή κάρτα που έστειλε σε φίλους και γνωστούς, υπάρχει σκίτσο που απεικονίζει τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να βγαίνει μέσα από ένα πασχαλινό αυγό, μαζί με ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Μάλιστα η ευχετήρια κάρτα του κ. Μεϊμαράκη έχει έντονο το ευρωπαϊκό στοιχείο.

Μεϊμαράκης: “Ο Τσίπρας έπρεπε να είχε αποπέμψει τον Πολάκη”

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Πολάκης ήταν χυδαίος και το ξέραμε αυτό… Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να τον αποπέμψει το πρωί ή να είχε ζητήσει να παραιτηθεί μόνος του. Τώρα θα πάει στις εκλογές ταυτισμένος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας».

Ακόμα συνέχισε λέγοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πάει στις εκλογές με σύμβολο «τη χυδαία επίθεση στους ΑΜΕΑ που έκανε ο κ. Πολάκης».

Ο κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε πως επικροτεί την πρωτοβουλία της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Πολάκη, λέγοντας: «Η πρόταση μομφής ήταν η πιο σωστή, έξυπνη κοινοβουλευτική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments