Video

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Ηλία και της Καίτης (vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Ηλία και της Καίτης (vid)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Σεζόν 6: Ο Ηλίας και η Καίτη είναι ένα από τα ζευγάρια της σειράς που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο φέτος.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και η Καίτη (Κλέλια Ρένεση) είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha. Ο Ηλίας και η Καίτη γνωρίστηκαν στον Πύργο, όταν ο τσιγκούνης εφοριακός μετακόμισε στην πόλη της Ηλείας προκειμένου να αναλάβει τη θέση του διευθυντή της Εφορίας. Η Καίτη είναι η πανέμορφη σπιτονοικοκυρά του, η οποία αρχικά του περνάει απαρατήρητη, όμως στη συνέχεια αναπτύσσει σχέση μαζί της.

O “τυφώνας” Καίτη μπήκε δυναμικά στη ζωή του και τον άλλαξε. Ο Ηλίας περνάει σε μία νέα φάση στη ζωή του. Ύστερα από ένα βράδυ που πέρασαν μαζί, η Καίτη μένει έγκυος, όμως ο Ηλίας δεν θυμάται τίποτα. Η Πυργιώτισα σπιτονοικοκυρά του δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τη φλογερή νύχτα τους, όμως στη συνέχεια η αποκάλυψη έγινε. Στην πορεία των επεισοδίων ο Ηλίας και η Καίτη ολοκληρώνουν τη σχέση τους, νηφάλιοι αυτή τη φορά. Μόνο που ο ενθουσιασμός τους παρέσυραν και ξέχασαν να σταματήσουν.

Η Καίτη και ο Ηλίας συζητούν την πιθανότητα να συγκατοικήσουν, μα ο Ηλίας δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να ζήσει μαζί της. Ο Αλέξανδρος και η Πιλάρ κάνουν έκπληξη στον Ηλία κι έρχονται νωρίτερα για τις διακοπές του Πάσχα, με αποτέλεσμα να μάθουν επιτέλους για την εγκυμοσύνη της Καίτης.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Το ερώτημα όμως που καίει τους πάντες ωστόσο είναι αν ο Ηλίας θα παντρευτεί την Καίτη. Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments