Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Θέλει σαν “τρελός” το νταμπλ

Ιβάν Σαββίδης: Θέλει σαν “τρελός” το νταμπλ
Ο βασικός στόχος είναι το νταμπλ! Το Κύπελλο θέλει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ιβάν Σαββίδης στην Τούμπα και αυτό το μήνυμα πέρασε σε όλους

Ο στόχος του ΠΑΟΚ και του μεγαλομετόχου του Ιβάν Σαββίδη από την αρχή της σεζόν ήταν ένας. Το νταμπλ. Αυτό δεν έχει αλλάξει μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Σαββίδης το έλεγε στους στενούς του συνεργάτες αργά το βράδυ της Κυριακής και στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος με τον πλέον πειστικό τρόπο. Εξέφρασε τα “θέλω” του και ζητούσε από όλους να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια. Το νταμπλ είναι ο βασικός στόχος, το Κύπελλο θέλει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σαββίδης στην Τούμπα και αυτό το μήνυμα πέρασε σε όλους τους πρωταγωνιστές.

Όπως αναφέρει η Metrosport, το σημαντικό βεβαίως είναι πως θα μπορέσει να τιθασεύσει αυτό τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των παικτών ο Λουτσέσκου με την βοήθεια των συνεργατών του. Το Κύπελλο αποτελεί τον δεύτερο πολύ μεγάλο στόχο, αυτής της σεζόν.

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης τάζει… διαμέρισμα σε κάθε παίκτη για το Κύπελλο

Το… πάρτι και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ. Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο όχι… Σιγά σιγά κοπάζει το εορταστικό κλίμα στον «δικέφαλο» και επικεντρώνονται σε δύο στόχους. Στο να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Μόλις γίνουν αυτά τα δύο, όλο το βάρος θα πέσει στην κατάκτηση του νταμπλ. Ένα νταμπλ στο οποίο ο Ιβάν Σαββίδης, δίνει εξτρά κίνητρο στους παίκτες, για να το πετύχουν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη Agent Greek στο Sportime, ο Σαββίδης δεν ξεχνάει την διοργάνωση του κυπέλλου.

Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έδωσε πρόσθετο κίνητρο, τάζοντας από ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών σε κάθε ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου» ως έξτρα πριμ. Ένα… σούπερ κίνητρο φυσικά για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει και το Κύπελλο μετά το πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments