Αθλητισμός

Λαμία – ΑΕΚ: Η συγκλονιστική κίνηση του Μπάρκα (pics)

Λαμία – ΑΕΚ: Η συγκλονιστική κίνηση του Μπάρκα (pics)
Λαμία - ΑΕΚ: Ο Βασίλης Μπάρκας προτίμησε να χαρίσει την φανέλα του σε μια φίλη του ποδοσφαίρου με κινητικά προβλήματα .

Λαμία – ΑΕΚ: Η Ένωση είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό Κυπέλλου, μετά τη νίκη της επί της Λαμίας με 4-0 και το υπέρ της 2-0 στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα στο ματς και οι φίλοι της που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας ευχαριστήθηκαν θέαμα από την ομάδα τους. Αρκετοί από αυτούς, όπως είναι φυσικό, ζήτησαν φανέλες παικτών. Ένας φίλαθλος ζήτησε την φανέλα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα. Εκείνος ωστόσο προτίμησε να μην του τη δώσει και ο λόγος είναι συγκινητικός.

Ο Βασίλης Μπάρκας επέλεξε να την δώσει σε μια φίλη του ποδοσφαίρου με κινητικά προβλήματα, συγκινώντας με την πράξη του αυτή. Μάλιστα στον οπαδό έδωσε το σορτσάκι του ώστε να τον ευχαριστήσει κι εκείνον. Το γεγονός αυτό το κοινοποίησε και η ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook γράφοντας: “Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Λαμία, ο Βασίλης Μπάρκας χάρισε το σορτσάκι του σε έναν φίλαθλο που ζητούσε τη φανέλα του, προκειμένου να μπορέσει να τη δωρίσει σε μια φίλη του ποδοσφαίρου με κινητικά προβλήματα”.

Με επίδειξη δύναμης, ξανά στον τελικό η ΑΕΚ – Εμφατική νίκη στη Λαμία

Στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε για τέταρτη διαδοχική χρονιά η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε 4-0 εκτός έδρας της Λαμίας και πήρε με δύο νίκες το «εισιτήριο» (2-0 στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ). Ο Πόνσε (36΄), ο Οικονόμου (42΄), ο Μπακασέτας (53΄) και ο Βάντερσον (66΄αυτ.) πέτυχαν τα γκολ για την ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει στον τελικό της 11ης Μαϊου τον ΠΑΟΚ από τον οποίο ηττήθηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, που το ζευγάρι του τελικού είναι το ίδιο για τρίτο συνεχόμενο έτος.

To ματς

Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό εξαρχής με την ΑΕΚ να έχει δυο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο (Πόνσε και Μάνταλος) και ένα χαμένο τετ-α-τετ του Χουλτ ενώ ένα δοκάρι είχε και η Λαμία με τον Μπερτόλιο.

Η ΑΕΚ έχοντας σαφές προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου ημιτελικού στο ΟΑΚΑ, παρουσιάστηκε απολύτως σοβαρή στη ρεβάνς και πήρε ακόμη μία νίκη, έχοντας για σκόρερ τους Πόνσε, Οικονόμου, Μπακασέτα και Βάντερσον με αυτογκόλ. Ετσι, οι Κιτρινόμαυροι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και ο Χιμένεθ τη 12η πρόκριση του σε 12 νοκ-άουτ αναμετρήσεις για τον θεσμό, με την ομάδα να βγάζει αντίδραση μετά την ήττα από τη Λάρισα και να δείχνει πόσο πολύ θέλει αυτή την κούπα.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Κατσικάς, Αντέτζο, Μπεχεράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες (46′ Μπλάζιτς), Μπερτόλιο, Καραμάνος, Ρόμανιτς (58′ Πίτι), Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασούμπρε (69′ Βασιλαντωνόπουλος).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Οικονόμου, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (75′ Μπότος), Μπακασέτας, Μάνταλος (67′ Γιούσης), Λιβάια, Πόνσε (59′ Μπογέ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments