Αθλητισμός

Μίλος Τεόντοσιτς: Φήμες για συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μίλος Τεόντοσιτς: Φήμες για συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Μίλος Τεόντοσιτς φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μετά από αρκετά χρόνια στα Ευρωπαϊκά γήπεδα πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έδωσαν την ευκαιρία στον Σέρβο να κάνει το μεγάλο άλμα.

Τα πράγματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο διεθνής γκαρντ. Κάποιοι τραυματισμοί τον πήγαν πίσω με αποτέλεσμα να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης αρκετές ομάδες τρίβουν τα χέρια τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί μπασκεμπολίστες με την ποιότητα του Σέρβου.

Μίλος Τεόντοσιτς: Έρχεται η μεγάλη επιστροφή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια από τις ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχα. Η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν αποχωρήσει για το NBA.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Ο παίκτης έχει άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να επέλθει η συμφωνία.

Παράλληλα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ρωσική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός ψηλού και ενός δεύτερου γκαρντ για να καλύψει το ενδεχόμενο κενό που θα αφήσει μια πιθανή αποχώρηση του Νάντο Ντε Κολό. Θυμίζουμε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί πριν το καλοκαίρι εξαιτίας εντός τραυματισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments