Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης τάζει… διαμέρισμα σε κάθε παίκτη για το Κύπελλο

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης τάζει… διαμέρισμα σε κάθε παίκτη για το Κύπελλο
Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά την πρόκληση του νταμπλ και ο Ιβάν Σαββίδης... τρελάθηκε και τάζει διαμερίσματα.

Το… πάρτι και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ. Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο όχι… Σιγά σιγά κοπάζει το εορταστικό κλίμα στον «δικέφαλο» και επικεντρώνονται σε δύο στόχους. Στο να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Μόλις γίνουν αυτά τα δύο, όλο το βάρος θα πέσει στην κατάκτηση του νταμπλ. Ένα νταμπλ στο οποίο ο Ιβάν Σαββίδης, δίνει εξτρά κίνητρο στους παίκτες, για να το πετύχουν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη Agent Greek στο Sportime, ο Σαββίδης δεν ξεχνάει την διοργάνωση του κυπέλλου.

Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έδωσε πρόσθετο κίνητρο, τάζοντας από ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών σε κάθε ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου» ως έξτρα πριμ. Ένα… σούπερ κίνητρο φυσικά για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει και το Κύπελλο μετά το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Της έταξε γάμο αν πάρει πρωτάθλημα ο “δικέφαλος” και δεν… γλίτωσε (vid)

Ο ΠΑΟΚ από προχτές είναι και επίσημα πρωταθλητής Ελλάδας. Κάτι που οι φίλαθλοί του περίμεναν εδώ και χρόνια και μάλιστα φέτος με την εξαιρετική πορεία της ομάδας αδημονούσαν να σηκώσουν την κούπα. Η ανυπομονησία αυτή έκανε αρκετούς να τάξουν μέχρι και γάμο στο έτερον ήμισυ αν ο “δικέφαλος του Βορρά” κατακτούσε το πρωτάθλημα.

Έτσι και έγινε, καθώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος έφερε και αρκετούς γάμους στην Θεσσαλονίκη. Αυτό συνέβη και με έναν νεαρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε υποσχεθεί γάμο στην καλή του αν η ομάδα του σηκώσει το τρόπαιο. Η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια και εκείνος κράτησε τον λόγο του. Την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου όπως έπρεπε.

Εν μέσω, λοιπόν, πανηγυρισμών, πυρσών και συνθημάτων, γονάτισε και  της ζήτησε επίσημα να γίνει γυναίκα του, φορώντας της και το κλασσικό μονόπετρο. Το σίγουρο είναι πως αυτός ο γάμος θα είναι πολύ… ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Στέλνει τα ζευγάρια σε εκκλησίες και Δήμους

Αν και περίμενε πολλά χρόνια, ο Βαγγέλης έκανε πράξη την υπόσχεση του λίγο πριν το παιχνίδι με τον Λαβεδειακό. Πήρε την αγαπημένη του και φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ παντρεύτηκε την σύντροφο του στο Δημαρχείο Γιαννιτσών.

Λίγο αργότερα έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media και ενημέρωσε τους φίλους του για το γεγονός.

“Από το μακρινό 1999 έχω τάξει στην μάνα μου ότι θα παντρευτώ, όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Την Κυριακή πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και εμείς οι Πόντιοι και οι ΠΑΟΚτσήδες τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε. Just maried λοιπόν. Εμείς μαζί για μια ζωή”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments