Ελλάδα

Αύγουστος Κορτώ: Η απάντησή του στις ειρωνείες του Χειμωνά – “Χυδαιότητα”

Αύγουστος Κορτώ: Η απάντησή του στις ειρωνείες του Χειμωνά – “Χυδαιότητα”
Ο Αύγουστος Κορτώ απάντησε στον Θανάση Χειμωνά για όσα ειρωνικά έγραψε. Το μέρος του Κορτώ πήρε και ο Σταύρος Θεοδωράκης, που στηλίτευσε τη συμπεριφορά του υποψήφιου ευρωβουλευτή του.

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε χθες με υπαιτιότητα του υποψηφίου με το Ποτάμι Ευρωβουλευτή, Θανάση Χειμωνά, ο οποίος ειρωνεύτηκε το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει ο Αύγουστος Κορτώ. Ο Αύγουστος Κορτώ είχε μιλήσει για το πρόβλημα διπολικής διαταραχής με το οποίο έχει διαγνωσθεί και περιέγραψε την απόπειρα αυτοκτονίας που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Θανάσης Χειμωνάς, σχολίασε λίγο αργότερα: «Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Η απάντηση του Κορτώ ήρθε αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, με ένα σύντομο post στη σελίδα του στο Facebook. Ο συγγραφέας έγραψε, χωρίς να κατονομάζει τον κ. Χειμωνά: «Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε συγνώμη από τον Κορτώ

Την απαράδεκτη ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά για τον Αύγουστο Κορτώ σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη». Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι οι αναρτήσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή για το Ποτάμι ήταν «ατυχείς», καθώς όπως τόνισε «ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα».

Αναλυτικά είπε: «Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς. Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα. Ζητάω συγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments