Διεθνή

James Bond: Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 για 5η φορά

James Bond: Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 για 5η φορά
James Bond: Μεταξύ των πρωταγωνιστών κι ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράμι Μάλεκ

Ο ηθοποιός, Ντάνιελ Κρεγκ, θα ενσαρκώσει για πέμπτη φορά τον διάσημο μυστικό πράκτορα James Bond. Η 25η κατά σειρά ταινία με πρωταγωνιστή τον κατάσκοπο από τη Βρετανία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν σήμερα οι παραγωγοί.

Επιπλέον, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράμι Μάλεκ, που τιμήθηκε με το Χρυσό Αγαλματίδιο για τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, θα βρίσκεται στο καστ του νέου Τζέιμς Μποντ, είπε ο Κάρι Φουκουνάγκα, ο σκηνοθέτης του κατασκοπευτικού θρίλερ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Τζαμάικα. Θα είναι η πρώτη εμφάνιση σε ταινία του 007 του Ράμι Μάλεκ, ο οποίος αναμένεται να ερμηνεύσει τον «κακό» που θα αντιμετωπίσει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών και η Λέα Σεϊντού, που επιστρέφει στον ρόλο της δρος Μαντλίν Σουάν, και του Βρετανού Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του «Μ».

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αμερικανός Κάρι Φουκουνάγκα.

Γεννηθείς το 1977 στην Καλιφόρνια, ο Φουκουνάγκα αντικατέστησε τον Βρετανό Ντάνι Μπόιλ, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του Slumdog Millionnaire, που αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018 λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών». Η αλλαγή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, που αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2019, ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα μετατέθηκε για τις 8 Απριλίου 2020, σύμφωνα με ιστότοπους που εξειδικεύονται στον κινηματογράφο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments