Μedia

Survivor spoiler διαρροή: Η ατάκα του Ατακάν που δεν περίμενε να ακούσει η Δαλάκα

Survivor spoiler διαρροή: Η ατάκα του Ατακάν που δεν περίμενε να ακούσει η Δαλάκα
Survivor spoiler διαρροή: Ο Ατακάν έριξε μια ατάκα που σίγουρα δεν ήχησε καλά στα αυτιά της Κατερίνας Δαλάκα.

Survivor spoiler διαρροή: Τον τελευταίο καιρό το κλίμα είναι τεταμένο στο reality επιβίωσης. Ειδικότερα ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες που έχουν ιδιαίτερα εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Στο πρόσφατο επεισόδιο είχαμε έντονο διάλογο ανάμεσα στον Γιουσούφ και τον Ατακάν. Οι δυο παίκτες έχουν έρθει κοντά με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι ασχολείται μόνο με την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν και οι δυο άντρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Μάλιστα, από την ένταση της στιγμής ο Ατακάν έχασε τις αισθήσεις του.

View this post on Instagram

Δείτε αύριο στο Survivor🌴 #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr @sakiswp @giorgoslianos.official

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler διαρροή: Γείωσε την Δαλάκα ο Ατακάν

Λίγο πριν την κατάρρευσή του, ο Ατακάν απάντησε στον Γιουσόυφ και σίγουρα τα λόγια του δεν άρεσαν στην Κατερίνα Δαλάκα. Οι φήμες λένε ότι ο Τούρκος παίκτης και η Ελληνίδα αθλήτρια διατηρούν δεσμό.

“Είναι ο αδερφός μου, η οικογένειά μου. Άρχισε να μου κάνει παρατήρηση, αλλά εγώ δεν αλλάζω τους φίλους μου για κάποια που γνώρισα πρόσφατα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου”, ήταν τα λόγια του Ατακάν που δεν μπορούσε να κρύψει την ταραχή του.

Τα λόγια του Ατακάν δεν ήταν να μόνα που είχε να αντιμετωπίσει η Κατερίνα Δαλάκα. Η νεαρή αθλήτρια έκανε παράπονα για έντονους πόνους και όπως φάνηκε την είχε τσιμπήσει μια ταραντούλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments