Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Στην Κίνα ο πρωθυπουργός – Στο Ηράκλειο η Μπαζιάνα

Αλέξης Τσίπρας: Στην Κίνα ο πρωθυπουργός – Στο Ηράκλειο η Μπαζιάνα
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επιστροφή του από την Κίνα το Μεγάλο Σάββατο θα μεταβεί και εκείνος στην Κρήτη για το Πάσχα.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 24 Απριλίου 2019. Ο πρωθυπουργός ωστόσο σήμερα είναι στην Κίνα συμμετέχοντας σε φόρουμ για το Δρόμο του Μεταξιού. Η κυρία Μπαζιάνα βρίσκεται στο Ηράκλειο μαζί με τα δυο τους παιδιά. Η σύντροφος του πρωθυπουργού μάλιστα σήμερα επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα επέλεξε να ντυθεί casual φορώντας ένα τζιν, ένα λευκό πουκάμισο και ένα backpack στην πλάτη. Περιηγήθηκε στον Αρχαιολογικό χώρο.  Σύμφωνα με το Flashnews που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες της κυρίας Μπαζιάνα, ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επιστροφή του από την Κίνα το Μεγάλο Σάββατο θα μεταβεί και εκείνος στην Κρήτη για το Πάσχα.

Δείτε φωτογραφίες από το Flashnews.gr

Στην Κίνα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας -Συμμετέχει σε φόρουμ για το «Δρόμο του Μεταξιού»

Στο Πεκίνο μεταβαίνει, σήμερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, προκειμένου να συμμετάσχει στο δεύτερο φόρουμ υψηλού επιπέδου της Πρωτοβουλίας του «Δρόμου του Μεταξιού». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Κίνας, που στόχο έχει την ανάπτυξη της περιφερειακής συνεργασίας και της συνδεσιμότητας σε διηπειρωτική κλίμακα, για την ενίσχυση του εμπορίου, των επενδύσεων και των υποδομών μεταξύ της Κίνας και των υπόλοιπων χωρών που συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στην εναρκτήρια συνεδρίαση του φόρουμ αύριο, Μ. Παρασκευή, όπως και το Μ. Σάββατο, στη Στρογγυλή Τράπεζα των ηγετών, με θέμα την «Ενίσχυση της Συνδεσιμότητας για την εξεύρεση νέων μορφών ανάπτυξης». Σε συνέχεια και της προσχώρησης στην «Πρωτοβουλία 17+1», η συμμετοχή της Ελλάδας στην Πρωτοβουλία του «Δρόμου του Μεταξιού», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ενισχύει τον ρόλο της χώρας ως κόμβου διασυνδεσιμότητας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments