Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2019: Έπαθε έμφραγμα υποψήφια δήμαρχος

Δημοτικές εκλογές 2019: Έπαθε έμφραγμα υποψήφια δήμαρχος
Δημοτικές εκλογές 2019: Ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δημοτικές εκλογές 2019: Έμφραγμα υπέστη η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, Λιάνα Σταρίδα η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8 το απόγευμα όταν η κ. Σταρίδα ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνους στην καρδιά. Αμέσως ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ που παρέλαβε την υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου και την μετέφερε στο νοσοκομείο. «Η κ. Σταρίδα ήρθε στο νοσοκομείο γύρω στις 8 το βράδυ. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Μόλις σταθεροποιηθεί υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Σύμφωνα με το cretapost, υπάρχει το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Τι είχε δηλώσει όταν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της

Στην τοποθέτηση της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα όχι αβασάνιστα να θέσω τον εαυτό μου τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και όλη μου την αγάπη στην υπηρεσία της πόλης όπου μεγάλωσα. Ονειρεύομαι μια πόλη με την πανευρωπαϊκή ακτινοβολία που είχε σε αλλοτινούς καιρούς στον πολιτισμό, την ιστορία, τη δημιουργία. Ονειρεύομαι τις κοινότητες του δήμου βιώσιμες και πόλο έλξης ποικίλλων δραστηριοτήτων. Επιθυμώ μια πόλη ευχάριστη στη διαβίωση άλλη από εκείνη με τους κακοπαθημένους δρόμους. Το ελάχιστο πράσινο την ελλιπή καθαριότητα και τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν από τους – πολύ συχνά – σπασμένους κάδους. Όλοι μαζί λοιπόν για το δήμο του ονείρου μου. Με αισθήματα φιλίας προς όλους τους συνυποψήφιους μου, σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια της παράταξης μου και το όνομα αυτής Ηράκλειο Εν-αλλαγή». Η ίδια ανέφερε επίσης, «είμαι διατεθειμένη να χτυπήσω τη γροθιά στο μαχαίρι για να λύσει ο Δήμος τα προβλήματά του. Επιδιώκω να έχω γύρω μου σοβαρούς κι έντιμους ανθρώπους από όλους τους χώρους. Ο συνδυασμός μου είναι ανεξάρτητος. Θα είναι όμως τιμή μου να με στηρίξει ο Σύριζα και οποιαδήποτε άλλη παράταξη. Το Ηράκλειο χρειάζεται ομόνοια. Η πόλωση μόνο κακό κάνει. Δεν επιθυμώ καμία αντιπαράθεση. Είμαι ανοιχτή σε όλους και για όλα, αρκεί να έχουμε κοινούς στόχους και κοινά όνειρα για την πόλη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments