Video

La Casa De Papel: Το εντυπωσιακό χειριστήριο του PS4 εμπνευσμένο από την γνωστή σειρά (vid)

La Casa De Papel: Το εντυπωσιακό χειριστήριο του PS4 εμπνευσμένο από την γνωστή σειρά (vid)
Το La Casa De Papel έγινε πηγή έμπνευσης ακόμα και για χειριστήρια του Playstation 4.

Το La Casa De Papel είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών. Παρά το γεγονός πως δεν είναι μεγάλη απήχηση στην Ισπανία, έκανε παγκόσμιο “μπαμ” όταν προβλήθηκε στο Netflix.

Οι δυο κύκλοι του γνώρισαν μεγάλη επιτυχία αναγκάζοντας την αμερικανική εταιρία παραγωγής να προχωρήσει σε προβολή τρίτης σεζόν. Το ιδιαίτερο ντύσιμο των πρωταγωνιστών της σειράς έγινε πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Ακόμα και στη χώρα μας δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεις έστω και έναν ντυμένο ληστή μέσα στις απόκριες. Οι κόκκινες φόρμες εργασίας και οι μάσκες του Σαλβαντόρ Νταλί είχαν την τιμητική τους.

View this post on Instagram

El paraíso no dura para siempre… . Paradise can’t last forever…

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on

La Casa De Papel: Η Ισπανική σειρά έγινε χειριστήριο

Όλο αυτόν τον καιρό που η σειρά απολαμβάνει την επιτυχία της έχουμε δει πολλά. Από πίνακες ζωγραφικής μέχρι σχέδια σε τάρτες. Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα είναι αυτό που έκανε ένας χρήστης του Youtube.

Συγκεκριμένα το κανάλι “SunModZ” συνηθίζει να παίρνει χειριστήρια του Playstation 4 και να μετατρέπει σε έργα τέχνης. Από τα χέρια του καλλιτέχνη βγήκε ένας φανταστικός κόκκινος μοχλός ζωγραφισμένος στο χέρι.

Θυμίζουμε ότι το La Casa De Papel θα επιστρέψει με νέο κύκλο στις 19 Ιουλίου 2019 αποκλειστικά στο Netflix. Οι φίλοι της σειράς τον περιμένουν με αγωνία, καθώς στο τέλος της δεύτερης σεζόν όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments