Video

Survivor spoiler: Η τιμωρία που επέβαλε η παραγωγή σε Χικμέτ – Γιουσούφ μετά τον άγριο καβγά (vids)

Survivor spoiler: Η τιμωρία που επέβαλε η παραγωγή σε Χικμέτ – Γιουσούφ μετά τον άγριο καβγά (vids)
Survivor spoiler: Χικμέτ και Γιουσούφ είχαν έναν άγριο καβγά, γεγονός που εξόργισε τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Σκληρή η τιμωρία που τους επεβλήθη από την παραγωγή.

Survivor spoiler: Έναν καβγά δίχως προηγούμενο παρακολουθήσαμε σε επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης, όπου Χικμέτ και Γιουσούφ πιάστηκαν στα χέρια. Μπορεί μέχρι σήμερα να έχουν γίνει πολλοί καβγάδες στο παιχνίδι, ωστόσο αυτή τη φορά η παραγωγή αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της. Η ποινή που επεβλήθη στους παίκτες είναι αρκετά αυστηρή. Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης ανακοίνωσε ότι οι δύο Τούρκοι δεν θα αγωνιστούν για τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δεν θα απολαύσουν επίσης και τρία έπαθλα ο καθένας.

«Όπως βλέπετε δεν είναι μαζί μας ούτε ο Χικμέτ ούτε ο Γιουσούφ. Η απόφαση της παραγωγής σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε ανάμεσά τους είναι αυστηρή. Και είναι αυστηρή για συγκεκριμένο λόγο. Η απόφαση αυτή είναι ότι οι δύο παίκτες δεν θα είναι μαζί μας για τρεις αγώνες, δεν θα μεταφερθούν μάλιστα ούτε καν στο χώρο του παιχνιδιού, θα παραμείνουν στις παραλίες τους. Και σε περίπτωση που η ομάδα τους κερδίσει δεν θα απολαύσουν τρία έπαθλα συνολικά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού:

Survivor spoiler: Νέα ένταση ανάμεσα στους παίκτες

Οι Τούρκοι παίκτες τσακώνονται ασταμάτητα και έτσι στο χθεσινό επεισόδιο επικράτησε νέα ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης πρωταγωνιστές του καβγά ήταν ο Γιουσούφ και ο Ατακάν. Ο Γιουσούφ έσπρωξε τον Ατακάν και του είπε «φύγε από δω». Αιτία για τον καβγά ήταν η Κατερίνα Δαλάκα. Ο Γιουσούφ ζήτησε το λόγο από τον συμπαίκτη του, καθώς του τόνισε πως από τότε που άλλαξαν οι ομάδες, οι δυο τους δεν κάνουν σχεδόν καθόλου παρέα, καθώς ο Ατακάν είναι συνεχώς με την Ελληνίδα παίκτρια.

Τελικά, οι δύο Τούρκοι παίκτες άρχισαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλο και η κατάσταση ξέφυγε. Ο Ατακάν λίγο αργότερα δεν άντεξε και λιποθύμησε από την ένταση. Αμέσως οι παίκτες έτρεξαν δίπλα του και άρχισαν να φωνάζουν να έρθει κοντά ο γιατρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments