Ζώδια

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4/19)

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4/19)
Επανασυνδέσεις σχέσεων για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Για τις επανασυνδέσεις διαβάζετε πάντα το ωροσκόπιο της σχέσης σας.

Ζώδια Κριός

Δεν έχετε αυτήν την περίοδο καθόλου το μυαλό σας στο να βρείτε μια καινούργια αγάπη. Πιθανόν και να είστε απασχολημένοι σε άλλες καταστάσεις.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ζώδια Ταύρος

Κάποια ανακρίβεια έχετε πιάσει στα λόγια του συντρόφου σας, και αυτό είναι κάτι που θέλετε να το ξεκαθαρίσετε, για να μην μένουν σκιές και εκκρεμότητες. Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ζώδια Δίδυμοι

Ας κάνετε έναν πρώτο διάλογο με τον πρώην σας, που το ζητάει και στον δικό σας τον χρόνο, δώστε τις απαντήσεις σας. Μην πιέζεστε πια για κανέναν. Αστρολογική Εύνοια : 10/10

Ζώδια Καρκίνος

Μέσα στην καρδιά σας, έχουν υπάρξει πολλές αγάπες, αλλά αυτή η τελευταία σας έχει πραγματικά στοιχειώσει. Ο Μάιος φέρνει πολλές ανατροπές. Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ζώδια Λέων

Μέσα στην ημέρα, θα έχετε μια καλή επικοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπιέστε και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι μέσα στο Πάσχα εσείς οι δυο θα κανονίσετε.

Αστρολογική Εύνοια : 10/10

Ζώδια Παρθένος

Είστε σε ισχυρή θέση, και αυτό είναι κάτι που τώρα σας κάνει να μπορείτε να πιέσετε έμμεσα τον σύντροφο σας, για να πάρει τις αποφάσεις του.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ζώδια Ζυγός

Οι συγκρούσεις μέσα στους χώρους της εργασίας σας, είναι αναμενόμενες όταν εσείς πια έχετε επιτρέψει, να συμβαίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για το όνομα σας.

Αστρολογική Εύνοια : 10/10

Ζώδια Σκορπιός

Πολλά αυτά που θέλετε να ξέρετε για το παρελθόν του καινούργιου σας συντρόφου, αλλά δεν έχετε τόσο θάρρος, για να τον ρωτήσετε. Ίσως κάποια στιγμή να σας πει από μόνους του.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι ένα μόνιμο αγκάθι, με τον σύντροφο σας, που έχει γίνει πολύ εσωστρεφείς τελικά.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ζώδια Αιγόκερως

Αναζητάτε περισσότερο χρόνο και χώρο μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα από τον καινούργιο μήνα, οι ισορροπίες θα αλλάξουν προς το καλύτερο!

Αστρολογική Εύνοια : 10/10

Ζώδια Υδροχόος

Ένας χωρισμός δεν είναι τελικά αρκετός για να μπορέσετε να σταματήσετε να ονειρεύεστε μια καλύτερη ζωή. Τα νέα πρόσωπα ήδη σας πλησιάζουν.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ζώδια Ιχθείς

Με τα αστρολογικά να σας δίνουν ότι χρειάζεστε, χρήμα και καλή διάθεση, εσείς αυτόν που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο θα τον κατακτήσετε.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments