Άποψη

Αλέφαντος: “Είναι προπονητής αυτός, να ρωτάει τους βοηθούς τι να κάνει;”

Αλέφαντος: “Είναι προπονητής αυτός, να ρωτάει τους βοηθούς τι να κάνει;”
Πασχαλινός Νίκος Αλέφαντος, ασχολείται στο blog του στο pagenews.gr με προπονητές, βοηθούς και... Κόκκαλη - Μαρινάκη.

Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει και μέσω του blog του στο pagenews.gr δείχνει τον προπονητή που ήρθε από τη… Λαπωνία και πρέπει να αλλάξει άμεσα. Τι σχολιάζει για το ντέρμπι του Μάντσεστερ και τι λέει για Κόκκαλη και Μαρινάκη.

“Έλα μωρέ με τον προπονητή που έφεραν από τη… Λαπωνία, την έχουν διαλύσει την Μάντσεστερ και αποδεικνύεται πόσο μεγάλη δουλειά ήταν ο Φέργκιουσον εκεί. Τη σχολιάζω συχνά γιατί όπως πάρα πολλοί άλλοι, είμαι και εγώ οπαδός αυτής της ομάδας επί δεκαετίες.

Πόσο δικαιώνομαι με τον Σόλσκιερ που πανηγυρίζανε επειδή ξεκίνησε καλά. Έχω δει άπειρους προπονητές να ξεκινάνε καλά. Και προσοχή, εγώ είχα πει ότι η Τότεναμ θα την απέκλειε τη Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και έγινε. Παρ’ ότι το σκορ του πρώτου ματς ευνοούσε τη Σίτι και παρά την απώλεια του Κέιν.

Πολύ καλύτερη όμως από τη Γιουνάιτεντ η Σίτι, με καλύτερους παίκτες, πώς να μην νικήσει. Αφού η Γιουνάιτεντ δεν έχει και προπονητή. Όταν βλέπεις προπονητή να ρωτάει μέσα στο ματς το βοηθό του, σχόλασε. Ο βοηθός για αυτό είναι βοηθός, επειδή είναι κατώτερος. Άμα ήταν σε θέση να σε καθοδηγεί μέσα στο ματς, θα πήγαινε αλλού να γίνει πρώτος προπονητής.

Όσα χρόνια προπονούσα ομάδες, ποτέ δεν ρώταγα βοηθό μέσα στο ματς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το είχα ξεκόψει σε όλους. Μην τολμήσεις να μου μιλάς την ώρα του αγώνα. Ό,τι θες σου το εξηγώ μετά το ματς. Έλα μετά το ματς και πες μου τη γνώμη σου ή πριν το ματς. Την ώρα του αγώνα εγώ είμαι ο κόουτς. Αν εσύ νομίζεις ότι τα ξέρεις καλύτερα, πήγαινε να προπονήσεις τη… μικτή κόσμου.


Αλέφαντος: «Η ομάδα δεν έχει προπονητή, πως να το κάνουμε»


Κι όταν είχα βοηθό τον Αναστόπουλο τα ίδια του είχα πει. Μάλιστα έβαζα δυο παίκτες ανάμεσα σε εμένα και τους εκάστοτε βοηθούς μου, για αυτό το λόγο, για να μην μου μιλάνε! Ο προπονητής πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Αν είναι προπονητής που χρειάζεται “πατερίτσες”, είναι αρχ… προπονητής. Όταν βλέπω τον Σόλσκιερ και ρωτάει το βοηθό του μέσα στο ματς, άντε γεια.

Και τι πάει να πει που ήταν καλός παίκτης. Και ο Δομάζος και ο Κούδας και ο Δεληκάρης ήταν καλοί παίκτες, τους είδατε να γίνουν προπονητές; Η Μάντσεστερ τρώει πολύ εύκολα το γκολ. Ομάδα που τρώει εύκολα το γκολ δεν έχει τύχη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να δέσει την άμυνά του να μην τρώει του χρόνου εύκολα γκολ όπως τα έφαγε φέτος και πέρσι.

Η κόντρα του Πέτρου Κόκκαλη με τον Μαρινάκη δεν μου αρέσει. Καταρχήν ποιος είναι ο Πέτρος Κόκκαλης, δεν μπορεί να σταθεί ισότιμα απέναντι στον Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ό,τι κάνει το κάνει με τα λεφτά του. Να αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό, είναι νέος σε ηλικία, μπορεί να πάρει κι άλλα πρωταθλήματα και να γίνει ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments