Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σαρώνουν οι πωλήσεις της φανέλας του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σαρώνουν οι πωλήσεις της φανέλας του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε πίσω του σε πωλήσεις φανέλας παίκτες όπως ο MVP Τζέιμς Χάρντεν και ο δις πρωταθλητής Κέβιν Ντουράντ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαθέτει την τρίτη πιο δημοφιλή φανέλα σε ολάκερο το NBA!Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαθέτει την τρίτη πιο δημοφιλή φανέλα σε ολάκερο το NBA! Μόνο πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος το καλοκαίρι άλλαξε ομάδα, άρα ήταν λογικό να αποκτήσει νέους… πελάτες, και τον Στεφ Κάρι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε πίσω του παίκτες όπως ο MVP Τζέιμς Χάρντεν, ο δις πρωταθλητής Κέβιν Ντουράντ, ο αντίπαλός του στους ημιτελικούς της Ανατολής, Τζέισον Τέιτουμ, αλλά και οι πιθανοί αντίπαλοί του (αν προκριθούν οι Μπακς στους τελικούς της περιφέρειας μαζί με τη Φιλαντέλφια), Τζίμι Μπάτλερ, Τζόελ Εμπίιντ και Μπεν Σίμονς!

Την ίδια στιγμή, οι Μπακς βρίσκονται στη 5η θέση της λίστας με τις υψηλότερες πωλήσεις προϊόντων. Στην κορυφή (και πάλι λόγω… ΛεΜπρόν) βρίσκονται οι Λέικερς, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Μπόστον Σέλτικς και Φιλαντέλφια 76ερς να προηγούνται των… ελαφιών.

Στο top-10 αυτής της λίστας μπήκε το Τορόντο, ενώ οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, λόγω της φυγής του ΛεΜπρόν, έπεσαν από την 2η θέση και βγήκαν εκτός των πρώτων δέκα ομάδων!

Οι πιο δημοφιλείς φανέλες στο ΝΒΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments