Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σε ανοιχτή γραμμή με τον Λάμπρου για νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Σε ανοιχτή γραμμή με τον Λάμπρου για νέο συμβόλαιο
Ο ΠΑΟΚ θέλει να "δέσει" με νέο συμβόλαιο τον Λάζαρο Λάμπρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μια τάση προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτό φαίνεται και από τα χρήματα που έχουν ενδυθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κ19 είναι πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια.

Μέσα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχει πρόθεση να γίνουν ενεργά μέλη της πρώτης ομάδας είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο πιτσιρικάς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Φορτούνα Σιτάρντ. Αυτή η επιλογή ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα του.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και ήδη έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων.

ΠΑΟΚ: Το νέο συμβόλαιο του Λάμπρου

Από την πλευρά τους οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να δέσουν τον πιτσιρικά με νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Metrosport” οι δυο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις.

“Ο ατζέντης του Λάζαρου Λάμπρου, Τάσος Παπαδόπουλος βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δύο άλλους πελάτες του, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Ίνγκι Ίγκασον.

Η παρουσία του στην έδρα του ΠΑΟΚ έδωσε τη δυνατότητα και για επαφές με τον Μάριο Μπράνκο για το θέμα της ανανέωσης του Λάμπρου, δεν έγινε όμως γνωστό αν τελικά υπήρξε συζήτηση των δύο ανδρών.

Όπως και να ΄χει, η ώρα των τελικών συζητήσεων για το νέο συμβόλαιο, με καλύτερες απολαβές και ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ, του 22χρονου επιθετικού πλησιάζει”, αναφέρει το δημοσίευμα της Metrosport.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments