Αυτοκίνητο

F1: Διακόπηκαν οι δοκιμές για απίθανο λόγο (vid)

F1: Διακόπηκαν οι δοκιμές για απίθανο λόγο (vid)
F1: Ένα απίθανο περιστατικό έλαβε χώρα στις ελεύθερες δοκιμές του Μπακού με αποτέλεσμα να σταματήσει η διαδικασία.

F1: Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο το Grand Prix του Μπακού. Σήμερα Παρασκευή (26/4) όπως κάθε φορά πριν από τους αγώνες είναι οι ελεύθερες δοκιμές. Ωστόσο αυτές διακόπηκαν για έναν απίθανο λόγο.

Ο Τζορτζ Ράσελ της Γουίλιαμς βγήκε στην πίστα για να κάνει τον γύρο του. Μόλις δέκα λεπτά μετά την έναρξη, η διαδικασία σταμάτησε οριστικά. Ο νεαρός πιλότος ένιωσε έναν περίεργο κραδασμό στο μονοθέσιο του.

Από το βίντεο φαίνεται πως έχει καταστραφεί όλος ο πάτος του οχήματος του. Μάλιστα, ο Ράσελ σταμάτησε και βγήκε να δει τι ήταν αυτό που τον ανάγκασε να σταματήσει την προσπάθεια του.

F1: Ένα φρεάτιο έκανε τη ζημιά

Αργότερα έγινε γνωστό τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη ζημιά. Σε εκείνο το σημείο της πίστας υπάρχει ένα φρεάτιο. Αυτό σηκώθηκε λίγο μετά το πέρασμα της Φεράρι του Τσαρλς Λεκλέρ. Το αποτέλεσμα; Να βρει το κάτω μέρος της Γουίλιαμς και να γεμίσει θραύσματα όλη την πίστα.

Οι άνθρωποι της πίστας προσπάθησαν να καθαρίσουν το χώρο, αλλά με την σύγκρουση προκλήθηκε διαρροή υδραυλικών υγρών. Κάπως έτσι οι ελεύθερες δοκιμές έλαβαν τέλος σχεδόν πριν ξεκινήσουν.

Για αύριο είναι προγραμματισμένες οι κατατακτήριες δοκιμές που θα κρίνουν τις θέσεις που θα πάρουν οι οδηγοί στον αγώνα της Κυριακής στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments