Ελλάδα

Τροχαίο στη Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με φορτηγάκι (pics)

Τροχαίο στη Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με φορτηγάκι (pics)
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Λαμίας.

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λαμία χθες, Μεγάλη Πέμπτη (25/4). Το τροχαίο εκτυλίχθηκε στην περιοχή Καλύβια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας ηλικιωμένος άνδρας. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το lamiareport.gr  δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους. Ο ηλικιωμένος οδηγός του Hyundai, που κινούταν προς Λαμία, από άγνωστη αιτία, ίσως και από παθολογικά αίτια, έχασε τον έλεγχο.

Ξαφνικά, δίχως να το καταλάβει βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός με το επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν στο αντίθετο ρεύμα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν. Άμεσα στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε τραυματισμένος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για την κατάσταση της υγεία του ηλικιωμένου άνδρα.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που μέχρι και τα τζάμια του αυτοκινήτου ράγισαν.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες lamiareport.gr:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments