Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Πώς προσέγγιζε τα θύματά του ο “Ορέστης”

Serial killer στην Κύπρο: Πώς προσέγγιζε τα θύματά του ο “Ορέστης”
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τον 35χρονο serial killer στην Κύπρο.

“Τρέχουν” οι εξελίξεις στην Κύπρο με τον 35χρονο serial killer που παραδέχθηκε ότι έχει σκοτώσει επτά Φιλιππινέζες, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδάκια. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ξετυλίγουν σιγά-σιγά το κουβάρι της υπόθεσης. Το βλέμμα της Κυπριακής αστυνομίας βρίσκεται πλέον στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου αναμένεται να αρχίσει εκ νέου η έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

O κ. Στέλιος Πάναρης, ιδιοκτήτης καταστημάτων που πραγματοποιούν φορτωτικές σε ασιατικές χώρες, μίλησε στο SigmaLive και είπε πως ο 35χρονος είχε έρθει σε επαφή μαζί του το πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα το 2016. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο serial killer της Κύπρου, του συστήθηκε ως ερασιτέχνης φωτογράφος και του ανέφερε ότι θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση σε συνεργασία με το γραφείο του κ. Πάναρη, στην οποία θα συμμετείχαν γυναίκες από τις Φιλιππίνες και όχι μόνο.

Ο «Ορέστης», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Πάναρης, ζήτησε σε μια απ’ τις συναντήσεις που είχε μαζί του, όπως του δώσει κινητά τηλέφωνα αλλά και Facebook γυναικών απ’ τις Φιλιππίνες.

Βασικός σκοπός του serial killer ήταν για να διαχωρίσει ποιες γυναίκες θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν απ’ τον ίδιο ερασιτεχνικά, ως μοντέλα.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί με τον serial killer, ο τελευταίος ζητούσε ημίγυμνες φωτογραφίες των γυναικών, με τα εσώρουχα. Ο κ. Πάναρης ανέφερε στον 35χρονο ότι δεν ήθελε να του δώσει τέτοια στοιχεία, αφού επρόκειτο για προσωπικά δεδομένα. Ο serial killer φαίνεται να έλεγε στα παραλίγο θύματά του ότι η πληρωμή για τις φωτογραφίσεις θα ανερχόταν στα 150 με 200 ευρώ

Στις τρεις συνολικά συναντήσεις που είχε με τον serial killer ο κ. Πάναρης, γινόταν εύκολα αντιληπτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ότι ο 35χρονος δεν ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης. Οι επισκέψεις του στο γραφείο του κ. Πάναρη ολοκληρώθηκαν όταν του ζήτησε να προσκομίσει έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είναι.

Καταληκτικά, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο κ. Πάναρης στο SigmaLive πολλές από τις δολοφονηθείσες γυναίκες είχαν περάσει και από τα καταστήματά του.

O 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (27/4/19) εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου και για τους επτά φόνους, προκειμένου να ζητηθεί εκ νέου η προσωποκράτηση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments