Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση του γιού της που την ξετρέλανε (pic)

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση του γιού της που την ξετρέλανε (pic)
Η Ελένη Μενεγάκη αγαπά υπερβολικά τα παιδιά της και το δείχνει ακόμη και στα social media.

Μια τρυφερή φωτογραφία με την μικρότερή του αδελφή μοιράστηκε στο Instagram του ο Αγγελος Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη ξετρελάθηκε. Συγκεκριμένα, ο γιος της γνωστής παρουσιάστριας φωτογραφήθηκε με την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου, την τρίτη και μικρότερη αδελφή του, σε μια υπέροχη πόζα. Η μικρή προχωρά μπροστά και απλώνει το χέρι στον αδελφό της Άγγελο, ο οποίος την ακολουθεί και την κρατάει.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο προφίλ του γιού της Ελένης Μενεγάκη γρήγορα απέσπασε πάρα πολλά likes και σχόλια, μεταξύ αυτών και της γνωστής παρουσιάστριας η οποία έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία: «Παιδάκια μου όμορφα. Ο μεγαλύτερος και η μικρότερη! Τα 2 από τα 4 αστεράκια μου».

Να αναφέρουμε, ότι η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες σε εξωτικό προορισμό για τις ημέρες του Πάσχα. Πριν δυο ημέρες, μάλιστα πόσταρε και μια φωτογραφία της με το μαγιό της στην αμμουδιά.

Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε, όμως, τον προορισμό που έχει επιλέξει να περάσει το Πάσχα με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Δείτε την ανάρτηση που ξετρέλανε την Ελένη Μενεγάκη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments