Μedia

Survivor: Η Δαλάκα έβαλε στη θέση του τον Ατακάν (vid)

Survivor: Η Δαλάκα έβαλε στη θέση του τον Ατακάν (vid)
Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά του Ατακάν και φρόντισε να τον βάλει στη θέση του.

Το φετινό Survivor δεν έχει μόνο αγωνίσματα και νίκες. Υπάρχουν και σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μέσα στο παιχνίδι. Άλλες είναι φιλικές και άλλες ερωτικές. Στη δεύτερη κατηγορία φέρεται να είναι αυτή της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει έρθει κοντά με τον Τούρκο παίκτη και όλα δείχνουν πως ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Βέβαια από τους δυο δεν λείπουν και οι εντάσεις. Κάτι που είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες που ζουν οι διαγωνιζόμενοι.

View this post on Instagram

Η φιλία της Κατερίνας και του Atakan στο επίκεντρο της συζήτησης!👫 … Νέο επεισόδιο απόψε στις 20:50, στον @skaitv.gr! #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR #NewEpisode #Tonight

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor: Η…παντόφλα στον Ατακάν

Σε πρόσφατο επεισόδιο ο Ατακάν τσακώθηκε με τον Γιουσούφ με αφορμή την Κατερίνα Δαλάκα. Ο Γουσούφ κατηγόρησε τον συμπατριώτη του ότι δεν ασχολείται με κανέναν άλλον στο παιχνίδι.

Ο ίδιος ο Ατακάν είπε κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στην φερόμενη αγαπημένη του. “Είναι ο αδερφός μου, η οικογένειά μου. Άρχισε να μου κάνει παρατήρηση, αλλά εγώ δεν αλλάζω τους φίλους μου για κάποια που γνώρισα πρόσφατα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου”,ήταν τα λόγια του προς τον Γιουσούφ.

Αυτά τα λόγια δεν άρεσαν στην Δαλάκα που του είχε ζητήσει να μη “ψαρώνει” με κάτι τέτοια γιατί φέρνουν εντάσεις εντός της ομάδας. Μάλιστα, ένας παίκτης του άσπρου συνόλου δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.

“Τον Ατακάν δεν τον σώζει τίποτε. Θα έχει κρεβατομουρμούρα. Γιατί είμαι σίγουρος ότι η Δαλάκα έχει βγάλει παντόφλα, αν και δεν έχουμε παντόφλες εδώ στο νησί. Έχει πιάσει το παπούτσι και τον τρέχει, αλλά δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις, πράγμα που μας βολεύει απίστευτα εμάς γιατί αναστατώνει τη δική του ομάδα. Φάνηκε και σήμερα στον αγώνα”, ήταν τα λόγια του Κυριακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments