Μedia

Survivor spoiler διαρροή: Νέο “χαστούκι” στο reality επιβίωσης

Survivor spoiler διαρροή: Νέο “χαστούκι” στο reality επιβίωσης
Survivor spoiler διαρροή: Το reality επιβίωσης δέχτηκε άλλο ένα ισχυρό πλήγμα.

Survivor spoiler διαρροή: Δεν είναι μυστικό ότι ο φετινός κύκλος του reality επιβίωσης δεν είναι από τους πιο πετυχημένους. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, τα νούμερα του είναι αρκετά πεσμένα.

Παρά τις προσπάθειες της παραγωγής με την είσοδο γνωστών προσώπων όπως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Πάτρικ Ογκουνσότο τα νούμερα έμειναν σε χαμηλά επίπεδα. Μάλιστα υπήρξαν φήμες που ήθελαν το ΣΚΑΪ να σκέφτεται να ρίξει αυλαία στο παιχνίδι νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

View this post on Instagram

Νέο επεισόδιο Survivor την Κυριακή του Πάσχα στις 20:50, στον @skaitv.gr! Stay tuned!💫 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @sakiswp @giorgoslianos.official

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler διαρροή: Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ ο νικητής

Οι άνθρωποι του Survivor είδαν τα νούμερα τους να παραμένουν πεσμένα ακόμα και σε μια ημέρα που ο ανταγωνισμός ήταν με κορεσμένα προγράμματα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ ξεπέρασε σε τηλεθέαση το reality επιβίωσης.

Το «Τατουάζ» παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, όμως, στο δυναμικό κοινό είχε σε απόσταση αναπνοής τη θρησκευτική σειρά του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το «Τατουάζ» έκανε 22,8% στο γενικό και 21% στο δυναμικό. Το Survivor 3 έκανε 18,5% στο γενικό και 15,5% στο δυναμικό, ενώ ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» σημείωσε 17,3% στο γενικό σύνολο και 20,7% στο νεανικό κοινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments