Πολιτική

Παπαδημούλης: «Staramaki» αντί για πλαστικό καλαμάκι

Παπαδημούλης: «Staramaki» αντί για πλαστικό καλαμάκι
Τους εθελοντές του συλλόγου «Omnes» συνάντησε στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας του στο Κιλκίς, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τους εθελοντές του συλλόγου «Omnes» συνάντησε στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας του στο Κιλκίς, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Κατά τη συνάντηση ο κ. Παπαδημούλης ενημερώθηκε για το project «Staramaki» από τον επικεφαλής της ομάδας, Στέφανο Καμπέρη. Πρόκειται για μια ιδέα δημιουργίας καλαμακίων από σιτάρι με σκοπό να αντικατασταθούν τα πλαστικά καλαμάκια μίας χρήσης. Στην ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε ρεπορτάζ σχετικά με το «Staramaki» που είχε πρόσφατα δημοσιεύσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

O κ Παπαδημούλης συνεχάρη την ομάδα εθελοντών και δήλωσε πως πρόκειται για «μια θετική και καινοτόμα πρωτοβουλία, που εντάσσεται στο πνεύμα και τους στόχους της κυκλικής οικονομίας, με συνέπεια απέναντι στο περιβάλλον, την οποία πρέπει να στηρίξουμε». Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη δέσμευση να διερευνηθούν οι δυνατότητες πρόσθετης χρηματοδοτικής στήριξης για το project «Staramaki», μέσω κονδυλίων που απευθύνονται στην έρευνα και την καινοτομία. Ο σύλλογος «Omnes» ιδρύθηκε το 2016 και αναπτύσσει παράλληλα σημαντικό έργο στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, στεγάζοντας 120 οικογένειες στο νομό Κιλκίς.

Η συνάντηση με τον σύλλογο «Omnes» έγινε με αφορμή την επίσκεψη του κ. Παπαδημούλη στο Κιλκίς, προκειμένου να συμμετέχει στην πολιτική εκδήλωση της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με συνομιλητή τον εξίσου υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος, Βλάση Αγτζίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments